DKhANSI's blog
02-07-2012 - 16:46

Tamme eksklusive titler til 360

Hej. Her den sidste er jeg begyndt at game mindre og mindre, simpelthen fordi jeg ikke finder de titler som Xbox 360 og Microsoft udbyder. Jeg har ikke den store interesse i multiplatform spillene. CoD og Battlefield kan ikke holde min interesse i en uendelighed. Samtidig med at jeg synes at de eksklusive Xbox titler bliver kedeligere  for hvert år der går, er min interesse for at købe en Playstation også steget markant. Jeg har siddet og sammelignet de to konsollers eksklusive titler og kan umiddelbart komme i tanke om disse.
Først til Xbox: Halo serien (3,Reach,Wars,4) Gears of War 1,2,3 Alan Wake, Mass Effect og The Witcher 2 enhanced edition. 

Nu Playstation 3 eksklusive titler: Uncharted 1,2,3. Heavy Rain, God of War 3, Metal Gear Solid 4, Demon souls, Killzone 2,3. Infamous 1/2 og Little big planet 1 og 2.

Det er lidt trist ikke? Men de titler jeg nævner ovenover inkluderer jo selvfølgelig ikke de mange fantastiske Eksklusive Kinect spil der findes på Xbox 360 ( Kan i spore sarkasmen?) 

Jeg tror egentlig at mit problem ligger i at Xbox ikke rigtig henvender sig til min indre gamer længere. Jeg vil have eksklusive blockbuster titler med en fantastisk historie og sjovt gameplay. Jeg gider ikke at stå at fægte med armene fot at se en kæmpe dinosaur foran smadre bygninger. Det er ikke gaming for mig. Microsoft skider i mine øjne højt og helligt på deres hårdkogte fans. Dem som mig selv hungrer efter noget nyt at spille, og ikke efter "apps" som ikke engang er tilgængelige. Bare se Microsofts E3 konference i år. Vi får nogle enkelte multiplatform spil fremvist og selvfølgelig Call of Duty 2013 samt Spin off varianter af Microsofts største  serier. Her snakker vi jo om begyndelsen på udmarvringen af Gears of War serien og Halo 4( Halo 3 med selvlysende orangutanger)

Har Microsoft virkelig ikke behov for at please deres hårdkogte publikum af hårdkogte gamere? Jeg tror det næppe. De har nok i Kinect og så dem der blot logger på for online spil. 

Er en Playstation 3  spild af penge? Jeg føler mig virkelig skuffet over 360erens line-up af titler, hvorimod Sony har en masse interessante titler jeg gerne vil have kløerne i. 

Er jeg alene om at synes at Microsoft ikke rigtig pleaser deres hardcore fanbase af "rigtige gamere"?

 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her