DKhANSI's blog
24-12-2010 - 01:13

Black Ops er et Kedeligt spil.

Dav. Nu har jeg så dedikeret 2 dage af mit liv til Call of Duty Black Ops. I starten var det fedt nok med alle de nye killstreaks og våben osv, Men den senere tid er jeg blevet latterligt træt af det spil. Synes virkelig ikke der er noget som helst sjovt i at de eneste våben der ikke er latterligt dårlige er 74u og FAMAS,, Siger ikke at de er overpowered. Det bliver bare latterligt trivielt med de samme våben i så lang tid.
Spawn systemet er komplet lort lige pt. Våben er i min mening ubalanceret. Ser virkelig ingen grund til at bruge en PM63 istedet for en Ak-74u Og sidst men ikke mindst Killstreaksne, hvis jeg i en domination kamp spiller md dem jeg plejer, sidder en fyr i et hjørne til han for sin Blackbird BUM 7 killstreaks med hardline og ingen vej uden om Blackbirdens "Wallhack" syn. et kill mere Chopper og så nemt nok et sæt hunde. Det er jo ikke svært.. 
I min mening trænger Treyarch til at give de andre SMG  et damage boost. Det bliver rigtig hurtigt kedeligt med det sædvanlige  setup

Ak-74u Grip
Python

Lightweight
Sleight of Hand
Ninja


 Blackbird 
Chopper Gunner
Dogs= Latterligt mange kills


Men udover det går jeg tilbage til Halo Reach, og God Jul.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her