DKhANSI's blog
02-07-2012 - 16:46

Tamme eksklusive titler til 360

Hej. Her den sidste er jeg begyndt at game mindre og mindre, simpelthen fordi jeg ikke finder de titler som Xbox 360 og Microsoft udbyder. Jeg har ikke den store interesse i multiplatform spillene. CoD og Battlefield kan ikke holde min interesse i en uendelighed. Samtidig med at jeg synes at de eksklusive Xbox titler bliver kedeligere  for hvert år der går, er min interesse for at købe en Playstation også steget markant. Jeg har siddet og sammelignet de to konsollers eksklusive titler og kan umiddelbart komme i tanke om disse.
Først til Xbox: Halo serien (3,Reach,Wars,4) Gears of War 1,2,3 Alan Wake, Mass Effect og The Witcher 2 enhanced edition. 

Nu Playstation 3 eksklusive titler: Uncharted 1,2,3. Heavy Rain, God of War 3, Metal Gear Solid 4, Demon souls, Killzone 2,3. Infamous 1/2 og Little big planet 1 og 2.

Det er lidt trist ikke? Men de titler jeg nævner ovenover inkluderer jo selvfølgelig ikke de mange fantastiske Eksklusive Kinect spil der findes på Xbox 360 ( Kan i spore sarkasmen?) 

Jeg tror egentlig at mit problem ligger i at Xbox ikke rigtig henvender sig til min indre gamer længere. Jeg vil have eksklusive blockbuster titler med en fantastisk historie og sjovt gameplay. Jeg gider ikke at stå at fægte med armene fot at se en kæmpe dinosaur foran smadre bygninger. Det er ikke gaming for mig. Microsoft skider i mine øjne højt og helligt på deres hårdkogte fans. Dem som mig selv hungrer efter noget nyt at spille, og ikke efter "apps" som ikke engang er tilgængelige. Bare se Microsofts E3 konference i år. Vi får nogle enkelte multiplatform spil fremvist og selvfølgelig Call of Duty 2013 samt Spin off varianter af Microsofts største  serier. Her snakker vi jo om begyndelsen på udmarvringen af Gears of War serien og Halo 4( Halo 3 med selvlysende orangutanger)

Har Microsoft virkelig ikke behov for at please deres hårdkogte publikum af hårdkogte gamere? Jeg tror det næppe. De har nok i Kinect og så dem der blot logger på for online spil. 

Er en Playstation 3  spild af penge? Jeg føler mig virkelig skuffet over 360erens line-up af titler, hvorimod Sony har en masse interessante titler jeg gerne vil have kløerne i. 

Er jeg alene om at synes at Microsoft ikke rigtig pleaser deres hardcore fanbase af "rigtige gamere"?

 
07-04-2012 - 19:28

Mass Effect 3 sådan!

Hej.

Jeg skrev for 2 år siden et kort indlæg om hvor fedt jeg synes Mass Effect 2 var. Og jeg ville gerne fortælle om det men jeg ville bare gentage mig selv. Sådan Bioware! Homerun igen igen... 
15-03-2011 - 18:23

Montage Soundtrack

Faldt lige over det her awesome track, har tænkt mig at bruge det til en Cod montage. Skriv endelig hvad i synes om tracket og om den kunne gå godt sammen med lidt Cod. 
24-12-2010 - 01:13

Black Ops er et Kedeligt spil.

Dav. Nu har jeg så dedikeret 2 dage af mit liv til Call of Duty Black Ops. I starten var det fedt nok med alle de nye killstreaks og våben osv, Men den senere tid er jeg blevet latterligt træt af det spil. Synes virkelig ikke der er noget som helst sjovt i at de eneste våben der ikke er latterligt dårlige er 74u og FAMAS,, Siger ikke at de er overpowered. Det bliver bare latterligt trivielt med de samme våben i så lang tid.
Spawn systemet er komplet lort lige pt. Våben er i min mening ubalanceret. Ser virkelig ingen grund til at bruge en PM63 istedet for en Ak-74u Og sidst men ikke mindst Killstreaksne, hvis jeg i en domination kamp spiller md dem jeg plejer, sidder en fyr i et hjørne til han for sin Blackbird BUM 7 killstreaks med hardline og ingen vej uden om Blackbirdens "Wallhack" syn. et kill mere Chopper og så nemt nok et sæt hunde. Det er jo ikke svært.. 
I min mening trænger Treyarch til at give de andre SMG  et damage boost. Det bliver rigtig hurtigt kedeligt med det sædvanlige  setup

Ak-74u Grip
Python

Lightweight
Sleight of Hand
Ninja


 Blackbird 
Chopper Gunner
Dogs= Latterligt mange kills


Men udover det går jeg tilbage til Halo Reach, og God Jul.
14-09-2010 - 09:06

Jeg er deprimeret.. Ikk Rigtig, Men

Nå idag er Halo Reach udkommet. Det bedste spil i 1000 år.. Og jeg burde være glad og lykkelig. Men havde jo desværre ikke råd til at købe det nu... Hvilket gør en gamle Halo Fan Rigtig Rigtig trist til mode.. Andre der har det på samme måde:-D
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her