Disasterpiece's blog
29-08-2007 - 17:25

Bøde til fodboldtosse???

Så tager man sin daglige rutine check af ligegyldige topics på xboxlife. Og Hvad ser man en tråd om hvores kære "buller", der var skyld i vi tabte mod sverige i landskampen for et pænt stykke tid siden, om at han for en både på 7millioner. Men er det retfærdigt.

Man betaler 300-400kr for en landskamps billet hvad for man for de penge, fodbold og sikkerhed vel, alle de security vagter skal vel have betaling et sted fra.

Men alligevel er det en ung mands skyld at han i en kæmpe brandert løber ind på banen, var det ikke security der skulle stoppe ham. Også sidder Flemming Østergaard sku hjælpene og siger, han skal give dem 7 million for tabte indtægter. De kan sku da bare have en ordentlig security.

Også i bedste family guy stil et flash back. Sidste sæson sas liga var jeg i Parken og se fck mod fcn hvis jeg husker rigtig. Og som min stil er så har jeg en ordentlig Royal trøje på og et par Karl Kani bukser på. Og bogstaveligt talt havde jeg plads til 5 kg sprængstof vis nødvendigt. Men tilbage til kampen jeg kommer ind på stadion og kommer ind til indgangen og normalt bliver man kropsvisiteret, men ikke denne gang ? Underligt tænker jeg, og jeg vil slutte dette blog indlæg med et Axel Rose citat: Thanks for lame ass security.

Alt i alt Parken det var sgu jeres egen skyld.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her