Disasterpiece's blog
23-07-2007 - 19:01

Peter Moore vilde ikke gå ned med skibet og jeg vil heller ikke!

Det er måske en lang blod overskrift, men xbox 360 er død i mine øjne, har ellers været xbox fanboy siden Halo udkom, har aldrig haft den første men gamet meget halo.

Hvad er det nu man ser, de spil jeg før sagde "hahahaha playstation sutter maks og får aldrig så gode spil", det jeg snakker om lige nu er efter min mening en af de største titler i år, Kane and Lynch: Dead Men, første nederlag for mig.

Men nu stopper det ikke her, eftersom Blueray ser ud til at vinde kampen der, hvad har xboxen så at byde på, intet på hd dvd market, men der tog jeg gruelidt fejl, nu kan man sku få HDMI "jubiiii", nu kan man sku få et bedre billed, MEN TIL HVILKEN PRIS!

Give det samme får en PS3 for HdMI *** **** *** og sikke noget *******, man troede sku man havde valgt den rigtige konsol, og ærgelitalt jeg kan se hvad forskellen mellem GTA 4 på PS3 og Xbox bliver.

Xbox 360 for massere exclusive ting i spillet og spillet begynder og crashe der bliver oprettet tråde om det diverse steder, og hvor de tråde mystiksvis forsvinder.

PS3 for ingen ekslusive ting og spillet køre forholdsvist normalt. 

det samme er jeg bange for sker for Kane and Lynch.

Så hvad står man tilbage med pt........ Halo 3......... jeg kan ikke komme på mere jo faktisk en online service der koster penge.

Det var så den klump galle der skulle ud, men hvis der er nogle der mangler en xbox så pm mig. 
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her