Disasterpiece's blog
18-12-2006 - 21:46

Viva Piñata

Viva Piñata

Så er det tid til Viva Piñata anmeldelse, har personligt glædet mig meget til at skrive om det.

Grafik

Spillet kører men en flot og flydene grafik, hvor der er ikke er mange textures fejl.

Kan især godt lige spillets kraftige farver og lys, da det gir en mere hyggelig stemning, og de mange Piñata's animation er geniale.

Og der er kun ros på den side da alt kører flydende.


Gameplay

Gameplayet er ekstremt nemt og gå til, og er tilpas nemt. Men nogle gange når man skal i den butik der er i spillet, kan det til tider tage sin tid, pågrund af personerne i spillet har en masse bevægelser. men er noget man kommer hurtigt over. Men ville være optimalt med et købe system der ligner sims, men bliver nok ikke en realitet på boxen.

Man har tre redskaber: græs frø, vandekande og skovl, og så kan man trykke på d-padden hvor du så for real time weapen chance.

men let gameplay og gå til og er ikke de største udfordringer i det.

Lyd/Soundtrack

Spillet har et rigtig feel good soundtrack, og det holder så i en time eller to, hvor du der efter skruer ned for fjernsynet også finder du ud af din xbox larmer, og ender med at høre musik, så efter min mening er soundtracket godt men ikke så varierende, men heldigvis har de ikke sat det i selve spillet, men kun menuerne.

Men alligevel lidt billigt sluppet, men hvis vi ser på spil i samme kategori, så er sims ikke meget bedre.

Holdbarhed

Viva Piñata har en stor holdbarhed da bare det at få alle achievments mindst vil tage 50 timer, og vis du er den type der syntes det er sjovt at kalde en Piñata Bent, og give den en sjov hat på, så er der mange dage og sjov med det.

 

Achievments

Det har Rare sku sat en god standard, de fleste af achievmentsne er sjov, og er ikke "pain in the ass" at få. Der er alligevel nogle få der er rimelig hardcore, men stadigvæk er de nytænkene og opfindsome.

Den gode ting ved Achievmentsne er at de alle giver 20 point, og det giver den fornemelse af man ikke bare skal gennemføre spillet og få 200 billige, men alle har det samme værdi også er der bare nogle man må kæmpe lidt mere for.

Live

Ikke noget helt stort at råbe hurra for, men man kan sende Piñatas til hinanden. Og man kan købe nye accesories til sine Piñatas, men er vist kun 1 pakke lige nu.

Men der går også rygter om at Rare kommer med en patch, hvor man kan blive gæst gartner hos en ven, så der er 2 til at styrer haven. så det ser alligevelt lovende ud for live delen.

Overall

Min oplevelse med Viva Piñata har været en fornøjelse, og de små søde dyr er jo en genial ide, men for guds skyld lav ikke en 2. kan virkelig ikke se hvad de kan gøre bedre, men med en opdateret computer udgave ville være en god ide.

Har lidt problemer med tabellen, så poster først score når senere i aften gider ikke lege med det nu.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her