Disasterpiece's blog
18-12-2006 - 17:50

Fascom hvor er servicen?

Fascom dog?

Ja fascom er min internetudbyder, i kender dem nok ikke men det er en form for bolignet, og ja hvor er servicen. Når der er nedbrud/problemer skal jeg ringe op til 4 gange før de overhovedet kigger på deres system, plejer normalt at få svar som, "er du sikker på det ikke er din router der er i stykker?", "blokerer din firewall ik?" og ligende. Jeg har endda ringet 7 gange på 7 dage før de kiggede på deres servere, og nu sidder jeg i teorien og skriver mens jeg er offline, fordi mit internet ryger hver 4. minut hvor jeg skal deaktiver og sætte det på igen.

Hvorfor hører de ikke på mig?

Jeg er godt nok kun 14 snart 15 :D, men det er sku som om at de ikke gider hører på mig. Godt være min alder er lille men når jeg er den eneste i huset der har forstand på det, er jeg jo selvalgt til at ringe til dem.

Nat fejl.

Jeg var også en af dem der havde Nat fejl, og da jeg ringede til dem og sagde det, kom de med undskyldninger der var helt ud i været, men først anden gang jeg ringede, og spurgte om de ikke bare kunne åbne portene, så kom det frem de blokkerede de porte. Når ja men hvorfor sagde de bare ikke det første gang......

Det er så et indblik i mit internet helvede, nu har de godt nok åbnet portene og alt det, men skal deaktivere også åbne den igen efter 4 minutter, og det er jo ikke optimalt for en hardcore WoW gamer. 

Det her er også et lille udråb til folk der måske tænker på at vælge det billige internet, for det er sku ikke altid det bedste. Og vis det stod til mig ville jeg vælge noget bedre såsom tdc, men nu er min lån også begrænset til det.

 

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her