Disasterpiece's blog
07-04-2007 - 22:28

Den Kære Hr. Vinter

JA nu er jeg jo med i ræset om de store gamerpoints tutelihut ting, og ja da skriger jeg over den kære her vinter der tyger til unfair knep han har skaffet sig NHL 2k6 aghhrrr!!!!!!! det havde de ikke da jeg var i Game og EB :D Jeg sidder og skal kæmpe mig gennem king kong *Host* snød kun lidt ;D*Host* og Eragon de mest intedsigende spil efter ja ? hvilket spil King Kong er bare svært og kedeligt Eragon er bare... dårligt level desing dårlig grafik dumme æg man skal finde. og nu sidder jeg her og vurderer i min aggression af et indlæg om gamerpoints ræcet skal stoppe, mine øjner siger ja tak min ære siger nej tak og jeg river håret af mig selv vis Vinter også har fået NBA 2k6 eller bare NBA live 06 for så er mine chancer 0 men heldigvis har butikkerne lukket så håber på det bedste. Men vis jeg nogle sinde ser en grøn kanin så flår jeg hovedet af den.

ps dette er skrevet med en masse aggressioner og træthed og ja mine øjne begynder at gøre ondt på en sjov måde. så jeg er ligeglad med stavefejl osv.

Men de Achievments jeg har fået ind til videre er WWE Season på Hard og Legend Nba live 06 noget blandet mangler vist 3 stykker så gad jeg ikke mere ;D 800 point i king kong 20 i pgr noget med rank 10 og 4 første baner i Eragon og gud jeg hader det vis jeg på et eller andet tidspunkt skulle begå selvmord så skal denne turnering ha hele skylden !!!!!!!!!!!!!!!!!

dammmm mine øjne klør.

Og en ting til N3 har nogle lorte achievments allerede før jeg er startet ^^
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her