Disasterpiece's blog
28-01-2008 - 22:14

Kalibrering

Skærm kalibrering før og efter.
Dette så et før billede.

Og her er så et efter


Jeg er en super glad ejer af en Dell fladskærm nu.
27-01-2008 - 23:24

Team Fortress 2 Genialt

En geni streg udover det sædvanlige.
Da jeg havdet været en lille tur på Boomtown i weekenden, fik jeg muligheden for at prøve dette geniale spil, et spil man kan lære på 3 sekunder, så logisk og simpelt gameplay, med en humoristisk grafik der alligevel er seriøs i det lange løb. Og en class fordeling der går ud over de fleste spils udvalg. alt i alt så gik der 2 minutter før jeg havde købt det, da jeg kom hjem.

Billedet taget af mig, plus logoet smidt ind over photoshop.

Kalibrering af skærm.
http://shop.act-it.dk/products/productinfo.aspx?productid=EODIS2&menuid=
Denne her baby har været en life safer, der har fået de flotte linjer frem på denne side, da min skærm før stod som shit, man fks. ikke kunne se de forskellige posts farver, ja bare generalt ligner de fleste hjemmesider nu nået flot. Det var iværtfald det værd.
09-01-2008 - 13:03

Årets første mål nået!

Hvad er det der gør et spil fedt ?
Det er det at have et mål, ligemeget hvad det er! Når jeg spiller CS er mit mål altid at holde min KD ratio på over 1.00, selvom det meget sjældent lykkes. Men det er ikke det pointen er, et spil bliver sjovt vis man kæmper for noget. Har sågar set min lillebror sidde og lege "normal borger" i GTA 3, altså stoppe op for rødt osv.

Men tilbage til topic, jeg satte mig et mål her omkring den 1 Januar da jeg spillede COD4. Jeg havde en kd ratio på 1.11 tror jeg nok, den ville jeg gerne forbedre. Jeg valgte så et mål det var at slå den dejlige Hanniste der tilfældigvis er havnet på min friendlist ( KD ratio 1.39). Så da jeg fik banket min KD ratio op til de respektive 1.40, skulle jeg jo finde et nyt mål. Det var nu Milua der stod på skud! og her kommer så min stolthed.

COD4 

Det var en hård kamp men er glad nu. Og forresten til alle der sender mig game invites til COD4 Spiller jeg kun FFA!

Det var så en kort update, bare add mig vis i vil spille.
03-01-2008 - 22:48

Et nyt år vi går imøde

Så har jeg fødselsdag om 1 Time og 20 Minutter. Så bliver man 16 og ville egentlig gerne skrive meget mere blog ind jeg gør, men har skam ikke rigtigt haft tid til det. Men nu var tiden, vil komme med et update af mit liv.

  • Har fået et Sony Tv S3000 32 tommer (ligesom morfar).
  • Har fået kæreste på.
  • Har ændret livs stil for at være pisse usund, til at have en form for faste periode, og i den periode tabe mig ekstremt hurtigt, også begynde og træne lidt. Også er jeg begyndt igen på Colaerne. (Men forresten tabte omkring 14 kilo, så det kan man vel tillade sig)
  • Har fået et digitalt kamera, som jeg skal lære rigtigt af bruge af mine kolegaer, der er lidt mere skarpe til det (Specielt photoshop).

Ps. det med parenteserne skal ses som dybt humoristiske (og intet personligt).
Vil så se om jeg kan få opdateret min blog lidt mere, med sure opstød om godaften danmark (lorte program), nyheder jeg læser på ekstra bladet og sure opstød om Cod4 spawn system :)

Godnat til alle jer.
29-08-2007 - 17:25

Bøde til fodboldtosse???

Så tager man sin daglige rutine check af ligegyldige topics på xboxlife. Og Hvad ser man en tråd om hvores kære "buller", der var skyld i vi tabte mod sverige i landskampen for et pænt stykke tid siden, om at han for en både på 7millioner. Men er det retfærdigt.

Man betaler 300-400kr for en landskamps billet hvad for man for de penge, fodbold og sikkerhed vel, alle de security vagter skal vel have betaling et sted fra.

Men alligevel er det en ung mands skyld at han i en kæmpe brandert løber ind på banen, var det ikke security der skulle stoppe ham. Også sidder Flemming Østergaard sku hjælpene og siger, han skal give dem 7 million for tabte indtægter. De kan sku da bare have en ordentlig security.

Også i bedste family guy stil et flash back. Sidste sæson sas liga var jeg i Parken og se fck mod fcn hvis jeg husker rigtig. Og som min stil er så har jeg en ordentlig Royal trøje på og et par Karl Kani bukser på. Og bogstaveligt talt havde jeg plads til 5 kg sprængstof vis nødvendigt. Men tilbage til kampen jeg kommer ind på stadion og kommer ind til indgangen og normalt bliver man kropsvisiteret, men ikke denne gang ? Underligt tænker jeg, og jeg vil slutte dette blog indlæg med et Axel Rose citat: Thanks for lame ass security.

Alt i alt Parken det var sgu jeres egen skyld.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her