Descenter 1976's blog
15-02-2010 - 16:37

Eschalon Book 1
Jeg har tit leget med tanken om at lave mit eget lille RPG spil, som skal indholde langt mere simpelt grafik, men meget mere historie og meget mere udnyttelse af tal til f.eks at udregne om man kan se en hemmelig gang eller vinner over en fjende osv.
altså meget stort brug af stats som Strength, Perception osv osv osv.
Der er kun et problem!
Jeg har ingen og gentage, INGEN erfaring med at lave spil, så efter at have leget med "Game Maker" et lille stykke tid, tror jeg at opgaven vil blive mig lidt for stor, ja måske enda umulig da der også er job og kone at passe.

Jeg gik på nette og tænkte der måtte være andre der har lavet noget af det jeg havde i tankerne, og de fleste var simple flash spil som slet ikke fangede mig,
eller direkte grafiske flotte spil eller 3D spil som wow. nej nej nej....

Pludselig efter flere dages søgen støtte jeg på et spil der så lovende ud...

Eschalon Book 1

Efter at have spillet det over 30 timer nu må jeg indrømme dette spil virkelig er fantastisk hvis man er glad for RPG og ikke behøver fanzy grafik.
Spillet minder meget om UFO Enemy Unknown, bare med sværd, bue & pil, magi og gnomes osv :)
Det er tur baseret, og har nat og dag cycle.
Der er masser af hemmelige gange og ting og sager at finde hvis man er lidt skarp og har en figur der kan detecte det ellers :)

Der er flere ting som er fedt. f.eks er der om natte HELT mørkt og man kan intet se, ved mindre du bruger fakler eller har noget magi der kan give dig lys eller finde på andre måder at lave lys på :)
En anden fed detalje er kortet... man har intet hvis ikke man har skillen til det, og kortet bliver mere og mere detaljeret efter hvor høj din skill er.

Der er en stor demo jeg synes man bør prøve hvis dette har fanget ens interesse,
og vil man spille videre koster det små 150kr.

Jeg har købt det, fik et download link med det samme og hentede det og kunne strax spille videre fra hvor jeg var kommet. Fantastisk!!!

Kig på det, prøv det, og skriv lige tilbage hvis også du synes det er sjovt!

http://basiliskgames.com/
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.