DelPrado's blog
02-05-2008 - 23:56

Guitar Hero Aerosmith - en pengemalkning

Først og fremmest kan jeg da nævne, at jeg er en stor fan af Guitar Hero serien. Det var faktisk Guitar Hero II, der var grunden til mit køb af Xbox360.
Men nu, allerede under et år efter Guitar Hero III (correct me if I'm wrong), er der allerede fokus på næste udgivelse, nemlig Guitar Hero Aerosmith.

Det kan vel ikke kun være mig, som synes det er lidt plat, at Activision vælger at udgive et nyt spil så kort tid (inden for spiludvikling) efter GH III, og så baseret på et enkelt band. Jeg må ærligt erkende, at fingrene ikke just kribler for at få lov til at spille den næste i serien. Er måske meget fedt for Aerosmith fanatikere, men jeg har altid syntes det var fedt med mange forskellige kunstnere - men det er måske bare mig?

Husker man tilbage på GHII og GHIII, så var der en markant ændring rent grafisk fra det ene spil til det andet. Men okay, det er jo så også næsten det eneste, der kan ændres i denne type spil.

Se bare på den sidste nye trailer, jeg kan virkelig ikke se nogen forskel rent grafisk. Var det ikke fordi jeg har spillet GHIII så meget, så ville jeg da tro det var samme spil.

http://video.xboxlife.dk/xbox/153/Guitar-Hero-Aerosmith-Boston-Orpheum.html

For mig virker det ærlig talt bare som om, at Activision vil have penge i kassen hurtigst muligt efter deres succes med III'eren - altså en god gammeldags pengemalkning af os brugere. De kunne i det mindste finde på noget nyt og revolutionerende - måske bare en lille ændring.. man kan selvfølgelig håbe på de finder på et eller andet som de kan få vist i forhåbentlige andre trailers.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her