deldy's blog
23-02-2007 - 19:58

Første indtryk: Final Fantasy XII

Ja, så kom dagen som jeg har ventet på siden jeg stort set blev færdig FFX-2. En ny Final Fantasy. Jeg har personligt ventet længe på det her spil, og kæresten blev da også lige sat på standby for en stund, for at jeg kunne spille. (Bare rolig bare for en eftermiddag) :)

 

Nu har folk sikkert lagt mærke til at jeg skriver dette i et XBOXLife blog ting, men jeg er kommet til den fornemmelse, at vi alle her, er interesseret i andre konsoller - og mon ikke en del af os har en PS2?

 

Nå tilbage til Final Fantasy XII, som er Final Fantasy 12 til dem som ikke kan romerske tal.

 

Jeg vil ikke lave et review, men mere komme med mine kommentarer til de personer som har prøvet andre FF spil, fra 7 og på til X-2. Det er derfor min målgruppe, og jeg vil her beskrive mine oplevelser, med det næste spil i rækken.

 

FFXII er anderledes i forhold til FF7,8,9,X og X-2, på den måde at kamp systemet er lavet totalt om. Nu løber man mere ala world of warcraft agtigt rundt og slår fjender ihjel. Heldigvis har de gjort et meget bedre arbejde på at gøre kampene en del mere spændene en i WOW, hvor det er totalt dødt (I det omfang jeg har prøvet det)

 

Men for at starte fra starten, så tændte jeg jo selvfølgelig for PS2'eren, og det første jeg blev mødt af, var sådan lidt en følelse af at Final Fantasy stemningen var væk. Allerede vil introen var der ligesom noget der ikke var rigtigt. Det er nok mest fordi introerne altid plejer at have et stykke rigtigt godt musik, men her havde de bare taget temaet fra FF7, og så lavet lidt gøgl med det. Øv.

 

Nå men så startede jeg det, og jeg synes nu stadig at Final Fantasy sjælen var væk i starten af spillet. Det startede meget anderledes, og var lidt forvirrende. I FFX, synes jeg de gjorde et rigtigt godt job med at man kom hurtigt i gang, og at man var inde i historie rigtigt hurtigt. Det gør FFXII desværre ikke så godt. Jeg vil så sige at jeg efter den første boss, begynder at synes at FF sjælen er ved at komme der. Måske er det bare mig der har vænnet mig til kamp systemet – samtidig med at man får flere og flere muligheder i kamp systemet.

 

Så efter 3 timer er min holdning lige p.t. at der stadig er Final Fantasy i det - da det er det eneste spil der kan holde mig fanget, og får mig til at sige: Lige til næste savepoint.
Ang. historien så skal den nok komme, og mon ikke at FF stemningen den kommer for fulde sving, når jeg kommer længere ind i spillet.

 

Så min anbefaling til folk der har prøvet de andre FF spil, så er det at de nok skal komme til at være irriteret over det nye kampsystem, som på en måde gør kampe mindre strategiske og mere overfladiske. Det rare er så at random encounters er væk. End til videre tegner det ikke på at dette bliver det bedste FF spil jeg har prøvet - men man ved jo aldrig. Hvis man har en PS2, så er det i hvert fald pengene hver, men lad være med at tro at det er totalt den game FF stil, for det er det ikke.

21-02-2007 - 17:19

I've got the Wii in my Hand!

Ja - alle i Xbox elskere - så fik jeg mig en Wii. Nogle ville mene at sådan en blev givet til mig ved fødslen, men denne Wii kan sættes til TV'et - og hvem kan sige nej til det.....?!

Så nu står den hvide boks og kigger på mig mens jeg blaprer i min blog som ingen læser, og siger småt: "Skal vi ikke spille Tennis?"

Jeg ignorere den lige nu, da jeg jo også skal lave noget fornuftigt som at rydde op... Hvordan er jeg så havnet ved computeren? Hmmm, min fejl :P

Nå tilbage til den af mine Wii'er som I gerne vil høre mere om (0.1 % af læserne vil måske også gerne høre om den anden, men det må I altså bare undvære!)

Så efter at have trodset den annoncerede snestorm - som godt nok kun viste sig i form af små regn og slud - så fik jeg fat i en Wii.

Efter at havde sluttet den til, og udaterede den (Snork), så kunne jeg så ellers begynde at udfordre den. Nu er jeg lidt omvendt, da jeg faktisk tjekkede alt interface og alle indbyggede funktioner, før jeg satte Wii Sports i. Det endte da også med at det første spil der blev spillet på Wii'en var Mario 64.

Da jeg så havde snurret vejr-kloden en 100 gange rundt i enorm hastighed, så skulle jeg så spille noget Wii Sports.

Efter 10 min havde jeg prøvet alle spillene igennem, var jeg faktisk ganske overrasket over controlleren. Den gav jo det der nye in-feeling, som alle jo snakker om. Det er klart at man lever sig langt mere ind i spillet når man ligner en idiot mens man fægter med armene som om man har spist noget meget stærkt.

Min generelle holdning til min Wii lige nu, er at den er en god investering, både for at prøve at få Mission: Få kæreste til at spille, men også fordi der er alle de der klassikere (Kirby, yeaaarr). Ud fra min lille spil udvalg, kan jeg ikke fortælle om det er en voldsom god spillemaskine.

Så til min ædle læser: Vil du ikke fortælle mig hvad for et spil, jeg bare MÅ have til min Wii?

- Jeg opfordre selvfølgelig alle til at leje med deres Wii, liege meget hvad folk siger omkring at du kan blive blind osv.

16-02-2007 - 09:43

Og turen går til Cebit

Ja tænkte aldrig jeg skulle synke så "lavt" :D

Nu skal jeg sku til Cebit, og se på strøm i store og små kasser.
Min skole og vores fagforening sponser en gratis Cebit tur for min skole, så det er jo fint nok. Gratis er godt, men hør nu her: Vi får en gratis øl! Lige til at blive fuld over, men reglen er jo den at man ALDRIG siger nej til gratis øl - så jeg tager med!

Spøg til side, så skal det nok blive sjovt, og det er en perfekt legit mulighed for at se på booth babes, og hvis der bliver tid, så også lidt elektronik. :P

Jeg har nu altid hellere ville til en udvikler messe, hvor jeg kunne lære noget, og møde de "store" i den virksomhed, men igen ALDRIG sig nej til en gratis øl! :)

Cebit skal nok blive sjovt, men jeg aner ikke hvad der kommer i år. Måske en plasmaskærm som bare er 1 tommer større end sidste års?

Nogen der ved hvad der kommer?

Og står Cebit for:

Crasy Electronic Bits in Trouses

- Jeg tror det gør :D

Demo tak!
15-02-2007 - 20:31

Trådløst keyboard out-of-here!

Se så kom dagen, hvor mit trådløse keyboard røg på kirkegården.

Jeg havde i en periode været træt af at det ikke altid reagerede hvis min sender stod et bestemt sted og lign.

Men i dag, gjorde den noget som er endnu værre - mere værre - alle nørders mareridt.

Se hvis jeg trykkede Ctrl+Shift på mit keyboard, så ville det hele tiden brokke sig: "Sikre dette keyboard fordi ellers så stjæle folk alle dine penge - hvis altså de er omkring 2 meter væk fra dig!"

Så det ville jeg da gøre. Det gik også fint..... Eller ikke!!??

Når jeg trykke Shift+S, så synes den det var helt vidt sjovt at skrive SD, og den gik totalt i spåner. Nu er det sådan at Logitech ikke har lavet en funktion så man kan afsikre sit keyboard igen! Så jeg fik det da også genindstillet ved at pille batterierne ud og bede til gud. Men så prøvede jeg igen - min fejl - for nu gik både mit tastatur og mit OS ned!

Så jeg genstartede og tænkte det nok var min computer som hostede lidt over de 60.000 ikoner jeg var i gang med at udpakke.

Jeg kommer til login skærmen og finder ud af at mit keyboard ikke virker mere!!! Jeg kan simpelthen ikke bruge det til en skid, andet en at få connect knappen til at lyse på min modtager, og det får jeg ikke noget program kode ud af!

På det her tidspunkt var klokken 19:15 så jeg skyndte mig ned i centret, hvor de heldigvis først lukkede kl 20, fandt mig et tastatur med ledning - det absolutte billigste, for det var fint nok - troede jeg. Jeg kom hjem, og så har den PS2 ledning.

Jeg har hørt historier om hvordan de i anden verdenskrig brugte PS2 ledninger, men ikke at de fandtes i dag, på et NYT keyboard. Normalt får man en adapter... men nejjj! Det gjorde man ikke med mit. Nu var det til min stationære, så det var lidt lige meget da jeg har PS2, men så fandt jeg ud af at de åbenbart synes at ledningen var så kort, at man er nød til at have et intimt forhold til ens kabinet, før det kan nå.

Så nu sider jeg her og kæler med mit kabinet - mens det snakker om hvor "Hot" det er, og om hvordan den virkelig gerne ville have haft vandkøling i Valentins gave.

Nu venter jeg bare til i morgen, hvor jeg kan få fat i et PS2 forlænger kabel, så jeg kan gå over til at være intim med min virkelig kæreste igen.

Som et lille spørgsmål her til sidst, hvad er så bedst: PS2 eller USB?
Og har du trådløst keyboard, eller hvad er din holdning til det?

14-02-2007 - 10:34

Dream Build Play er i gang!

Så er startskuddet gået. Dream-Build-Play konkurrencen er i gang (http://www.dreambuildplay.com), og XBOXLife's Kiss XL hold skal til at gå i gang.

Dream-Build-Play er en konkurrence hvor man skal lave et spil til enten XBOX eller PC, hvor vi så skal følge nogle bestemte regler.

I første runde skal vi bruge content eller kode fra Spacewar, som er et spil man får med når man henter udviklingsværktøjet. Det vil sige vi bygger vores ide på noget "rum" noget.

Vores spil ide er at lave små minigames, hvor man med en anden spiller skal konkurrere mod hinanden. Den der vinder flest minigames vinder. Man flyver rundt som rumskibe.

Du kan læse om vores spil ide her: http://www.xboxlife.dk/forum/viewtopic.php?p=274167#274167

Alle er velkomne til at komme med forslag, eller være med hvis du vil. Kravet er dog, hvis du skal kode, at du kan kode og helst kender til C#. Hvis du vil lave musik, lyde eller grafik, så spring over i forummet, eller giv mig en PB, så du kan være med. Vi har brug for jer! :)

Vores deadline er 28 februar, så der er fart på.

Så kig i vores forums, kom med ideer eller vær med til at teste, eller vær med på holdet!

Vi ses der inde.
12-02-2007 - 09:49

11 grude til at købe en Wii

Se nu har vi lige haft 7 grunde til ikke at købe en PS3 og 9 grunde til at købe den, så tænkte jeg at jeg ville lave 11. grunde til at købe en Wii:
(Bemærk: Forsøg på humoristisk indlæg)

1. Den hjælper dig med at huske at gå på toilettet. "Jeg skal spille Wii.... - nåå ja"
2. Hjælper dig med at score, da du kan sige: "Vil du lege med min Wii", uden at pigerne kan bitchslappe dig
3. Motion for nørder!
4. Internet browsing fra sengen - sådan.
5. Wii er langt billigere end konkurrenterne, så man kan stå og kigge på et par rene underbukser i Jack & Jones, eller Nanna XL eller whatever og tænke: "Hmm, måske skulle jeg købe en Wii istedet"
6. Pigerne bliver vilde i de nedre regioner, når de ser din Mii figur eller whatever de heder.
7. Classiske titler. Hvem skal bruge HD, når vi kan få scanlines!
8. Er så lille at den kan gemmes væk, når kærensten kommer, så du ikke skal høre på: "Har du nu brugt penge på endnu en konsol!"
9. Når hun så prøver at spille på den, brokker hun sig aldrig over at du har købt den igen.
10. Hvorfor kigge ud af vinduet, når man kan få vejrudsigt på sin Wii? (Tis-vejr, everyone?)
11. Man kan bruge ens controllere som Ninjago. (Eller hvordan det nu staves)

Til gamemakerman: Jeg regner med du finder endnu en stavefejl i denne post :D
06-02-2007 - 20:14

Windows Vista Reklame

Jeg regner med at de fleste efterhånden har set den nye vista reklamme på TV. Den omtaler "WAUW" effekten.

Er jeg den eneste der synes det, eller er den reklame urimelig dårlig? Ikke nok med at budskabet "WAUW" er plat, så kan jeg overhovedt ikke se at den reklamme har nogen målgruppe, eller ivertfald at den sælger sig selv til dens målgruppe. Jeg kan ikke lade være med at side stille den med en Coca Cola Light reklamme, hvor de også sætter sig selv lig med ting i verden som målgruppen betragter som vigtige. Men forskellen er at Coca Cola light er et relativt kendt produkt i forhold til Windows Vista, og folk ved hvad de skal bruge det til. Selve vista får omkring 2 sekunder af tiden, og den viser stort set ingen ting andet end blær - hvilket nok også er meningen med reklamen. Men du kan være sten sikker på at min kæreste ikke aner hvad det er, hvad det kan og hvorfor hun skal have det? Hun fatter nok ikke engang at det ser "pænere" ud, som er det som reklammen henvender sig til.

Så den henvender sig altså ikke særligt godt til normalle mennesker.

Hvad så med nørder? Tja, der sælger den også ufatteligt dårligt til dem. For ikke nok med at Vista nok ikke kræver at blive fortalt om, til nørder, så viser den så lidt af selve systemmet, at et screenshot kunne være bedre, og sådan et har nørderne set.

Så dem vi har tilbage er så de personner som ved hvad windows er, og er suckers for at det ser "godt" ud. Den lille gruppe, er der så en endnu mindre gruppe der vil købe et produkt, som ikke gør andet end lir, til 2000 kr eller lign. Og ikke nok med det, så er disse på samme tid nok også så computer-know-how at de saktens kan organisere deres billeder og lign, med det gamle windows - så er de nye nemme funktioner lige pludselig ligegyldige. (Men hov dem fortæller de jo ikke engang om...?)

Det er mig underligt at de ikke mindst fortæller om sikkerheden, da jeg tror det er den ultimative sælger for mange. (Og ikke mindst spyware)

Istedet for at bruge tiden på at vise WAUW ting, så lav en reklamme som er relevant for produktet, og viser hvad det kan, hvorfor vi MÅ havde det.

Jeg giver reklammen 2 ud af 5 stjerner, og siger at deres reklammekroner er bedre givet ud, hvis de giver pengene til den synkroniseret mand fra opvaske reklammerne, og lader ham sælge det.
01-02-2007 - 07:46

Dream-Build-Play XNA Konkurrence i luften.

Dream-Build-Play XNA Konkurrence er i luften..... eller deres hjemmeside er. Hvis du hopper ind på www.dreambuildplay.com, så kan du se jordens mindste information om en konkurrence ever made!

Det man kan leake fra deres hjemmeside, er at vi ikke behøver at lave spil til XBOX'en, men kan af andre grunde nøges med PC.... Eller nøges med XBOX.

Det anden man kan få frem er at AlienWire og AMD/ATI er sponsere, da man kan tilmelde sig deres nyhedsbreve.

Den sidste ting er at de siger at Challenge #1 starter i næste uge, og det vil jo så sige at konkurrencen er bygget i flere challenges.

Man kan ikke tilmelde sig lige nu pga. at en eller anden ged har sørget for at den kun virke til folk i USA, og han har åbentbart ikke fået at vide at det altså er en konkurrence som man kan være med i, ligemeget hvor man er.

Men se frem til en masse information om KISS XL's fremgang i konkurrencen på denne blog, og de andre medlemmers blogs. Hvis du ønsker at være med, så hop over i vores forum, og giv et kald.

Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her