deldy's blog
23-01-2007 - 18:09

Gåden om navnet Vista

Se nu er jeg jo spion. Jeg er jordens bedste spoin, no doubt about it, da ikke engang den instans jeg arbejder for, ved at jeg er ansat.

Jeg blev for en uge siden, sat på en opgave om at infiltrer det dybe mørke Microsoft i Silicon vally, og jeg sagde jo selvfølgelig ja, da jeg troede det lå i Silicone vally, og troede der var massere af babes. Nå anyways, jeg skulle infiltrer det dybe mørke Microsoft, og finde det pengeskab, som indeholdt det pengeskab som indeholdt hvorfor Vista nu heder Vista og ikke Windows Rox:

Jeg ledte og ledte, men kunne ikke finde pengeskabet. Det var utroligt så få pengeskabe der var i et sted, hvor så mange aliens er ansat. Man skulle da i det mindste tro at de havde taget aliens'nes pas, så de ikke kunne rejse hjem, og dem ville de da gemme i pengeskabe - ville de ikke?
Efter at havde infiltret deres kantinen, og en burger, som jeg i tankte om at: "Hey, det er jo et software firma, så deres pengeskabe må jo være deres computere!". Jeg rejste mig op og udråbte: "I'm the king of the world!", hvor alle I kantinen kiggede underligt på mig og råbte i kor: "No, Bill are!". Der må åbentbart stå i deres kontrakt at hvis de ikke hylder Bill som deres gud, så bliver de fyret, og mister retten til at bruges Windows, og hvad skal de så lave?.... Brug Linux - eller måske ikke.
Jeg kom i tanke om at hele kantinen nu kendte mit ansigt, så jeg tog et servercase, og smassede ind i mit hoved, endtil det blev så deformt, at kvasimodo ville kalde mig grim, og fortsatte.

Jeg ledte og ledte på deres computere, og lige pludselig fandt jeg en computer med navnet "Safe", og tænkte det kunne da ikke være så åbentlyst... men jo. Jeg startede den op, og blev mødt af noget så latterligt som et kodeord - who knew?
Ramt af frystration begyndt jeg at tage medarbejdere som gisler, og troede dem med at installere linux på deres maskiner hvis de ikke fortalte mig kodeordet. Faktisk var det utroligt nemt, da den allerførste straks fortalt mig det. Men jeg kidnappede lige 10 til, for at være sikker..... Jeg tror faktisk jeg glemte at lukke dem ud af skabet?... Nå pyt med det.

Jeg indtastede kodeordet: "B-I-L-L", og puff, så var jeg inde. Da computeren var færdig med at boote, de der 2 minuter efter. Så jeg et stort ikon på skrivebordet der hed "Safe". Nu igen tænkte jeg? Men nu kom jeg til at tænkte på at de sagde Pengeskabet, som indeholdet pengeskabet! Det skulle lige fejres ved at lave en baggrund til serveren med et smily face, men det skulle være omvendt, da jeg ikke ville være lige som andre: (:

Der startede et program op, som viste et billede af et pengeskab (De har bare genialle UI designere de Microsoft). Og jeg blev så mødt af endnu en kode. Gad vide hvad den var. Jeg prøvede at intaste: "B-I-L-L" og det virkede! Og ud kom denne email:

-----------------------------------

To: Mr. Gates
Subject: Windows Longhorn naming

Hi High Ruler Gates,

After almost a years of thinking, the hundred man research group has come up with a name for the new OS: Vista. The idea came from the intern Mike, that came up with the name Word, from: "World Of Restarted Dickheads":

"Very Importaint Software To Aguire" = Vista
We think it will be a great name, and we though about the tag-line: " Or we will kill you!"

-----------------------------------

Udover min plan om at starte licens virksomhed, som jeg også har skrevet om I min blog, så vil jeg sælge denne email for millioner, og få den plasmaskærm som MirageDK har forslået i min licens post.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her