deldy's blog
23-01-2007 - 12:23

Medielicens og mig

Se nu har jeg lige startet firma, og leder lidt efter alternative forretningsmåder, som kan skabe den første million… eller billion. Jeg kunne selvfølgelig arbejde hårdt – men det er for tabere – så i stedet er jeg begyndt at kigge på de muligheder der er i samfundet, som gør at jeg kan tjene mange penge – uden at gøre noget. Man skulle jo tro at man I denne perfekte liberale venstre verden, hvor alle render rundt med en krukke guld – nå ja, lige bortset fra de fattige. Ingen guld til dem – så ville der ikke være nogen måde at misbruge samfundet på, men jooohhhh.

Jeg fandt en vej – en god vej. En så god vej, at jeg simpelthen ikke kan lade være med at fortælle jer den. Den er perfekt. Den heder Medielicens.

 

Så hvad er medielicens, tænker du, din sortseer! Medialicens er en genial metode, som sørger for at ALLE skal betale for noget som NOGEN, eller INGEN bruger. Men det allermest geniale er at de ALLE indbefatter folk, som ikke har RÅD til at betale det, men SKAL betale for at NOGLE, som udmærket godt kunne betale selv, skal have den service som de engang vil ha’.

 

Kan du ikke se det geniale? Det er den perfekte virksomhedsform: Licensdrevet virksomhed, og sådan en skal jeg have. Så her er min 8 skridts liste, til hvordan jeg får min billion, ved næsten at gøre ingen ting – og vigtigst af alt: Tage relativt meget fra de fattige, tage relativt lidt fra de rige, og give latterligt meget til MIG (mig er vigtig).

 

1.       Licens kræver en lov, som forpligter NOGLE eller ALLE til at betale den. Selvfølgelig skal ALLE betale til min service. Mit første skridt er derfor at finde en minister som har homo-træk, og så udnytte ham. Nej, jeg er ikke bøsse, men hvad gør man ikke for en billion – og jeg kunne jo betale mig fra det hos den lokale trækker-dreng.

2.       Når han så er inde i nettet, vil jeg starte mig en service:

a.       Det kan være at jeg starter en hjemmeside, som holder GPS opsyn med alle de velgørende super mennesker/gribbe, som står på hvert hjørne, og prøver at tanke os studerende for flere penge, mens de selv får 90kr i timen for det. (Anti-Velgørenhed, som ikke er så velgørene alligevel-licens.)

b.      GPS opsyn med Jehovas vidner, så man kan starte sprinklerne, lige når de skal til at komme ind på sin grund, eller leje ur mand, og skyde dem i ryggen, fordi man var bange for at de ville stjæle ens sjæl. (Anti-Dørringeri, som fratager dig din ret til fødselsdag, og derved gaver-licens)

c.       Jeg kunne lade folk betale mig for at gå i bad, eller så ville jeg stå på strøget, og få folk til at brække sig ud over alle butiksvinduerne. (Anti-brække-licens)

d.      Eller jeg kunne lave en radio, udelukkede til babyer, som bare siger gu-gi-ga-gu i repeat, og så påstå at den lære dem at:

                                                               i.      Gå

                                                             ii.      Tale

                                                            iii.      Lave avanceret kvantefysik udregninger

                                                           iv.      Undgå kræft

                                                             v.      Og holde kæft, når mor og far prøver at genoplive deres fortabe sex-liv. (Sælgeren)

3.       Snakke med min minister-dizzel, om at jeg har den perfekte service, som jeg synes ALLE har brug for, men som jeg udmærket ved at det kun er NOGEN eller INGEN, som har brug for den. Selvfølgelig vil ministeren sige god for det. Han sammensætter et lov forslag, og sætter det til afstemning i folketinget. Der kommer nu endnu en todo-list som skal udføres til prikke for at dette lov forslag går igennem:

a.       Annoncere at Helle Thorning Smith, har glemt sit tøj i dag, og går nøgen rundt på gangene.

b.      Annoncere et ministerbils racerløb i Københavns gågade.

c.       Og ikke mindst: Annoncere at Anders Fogh, er gået i gang med transformere sig til Bush, og har i den stil, gået i gang med at kvæle sig selv med en kringle – og at alle skal heppe på ham.

4.       Nu skulle der meget gerne være en eneste person tilbage, nemlig vores lille minister, som:

a.       Ikke er til damer

b.      Ikke kan lide at kører stærkt

c.       … Er allerede ”gode” venner med Bush, og gider ikke være venner med en copy-cat.

5.       Lov forslaget skulle nu være hjemme, og jeg kan nu sætte mig hjemme i min stol, og tjene penge – og penge – og penge.

6.       Bygge en stor bygning, for at kompensere for….. , og sørge for at den kommer til at koste rigtigt mange penge, og derfor sætte licensen op.

7.       Nyde graferne over at antallet af folk i Ribers stiger, og studerende er nød til at droppe deres uddannelse, for at få råd til min licens, ved at lege velgørenheds-gribbe og dele gratis aviser ud.

8.       Nu skulle jeg have en billion, det skulle nemlig lige præcis være nok til at købe….. en Playstation 3...

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her