deldy's blog
17-01-2007 - 19:00

KISS XL: Ready to compete!

Microsoft holder en spil konkurrence, hvor man skal lave et spil til din XBOX360. Her på XBOX Life, har vi et hold der heder "KISS XL: Keep it simple stupid Xbox Life". Dette hold har i konkurrencens forbinnelse valgt at deltage, ved at lave et 2D bilspil, set fra oven. Vi er stadig ved at planlægge præsis hvordan det skal foregå, så hvis du vil have noget at skulle have sagt, er du velkommen til at gå ind på: http://www.xboxlife.dk/forum/viewtopic.php?t=16041, og diskutere med.

I denne forbinnelse, har jeg idag også ansøgt at få vores projekt på CodePlex, som er et projekt administrationssystem, som vi kan bruge til at strukturere vores projekt, samt dele vores kildekode mellem hinanden.

Vi venter stadig på svar, men håber at de snart får os oprettet, så vi kan gå igang med udviklingen her i næste uge.

Hvis du gerne vil være med til dette projekt, og har noget du kan tilbyde (Andet end at være beta tester, da alle for lov til at være det), så kan du enten kontakte mig, eller skrive i vores KISS XL forum (her på siden). Vi har brug for alle, men da dette er en konkurrence, så har vi ikke tid til at oplærer coders, så folk med erfaring er at foretrække.

Så stay tuned for mere information om dette projekt. 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her