deldy's blog
23-02-2007 - 19:58

Første indtryk: Final Fantasy XII

Ja, så kom dagen som jeg har ventet på siden jeg stort set blev færdig FFX-2. En ny Final Fantasy. Jeg har personligt ventet længe på det her spil, og kæresten blev da også lige sat på standby for en stund, for at jeg kunne spille. (Bare rolig bare for en eftermiddag) :)

 

Nu har folk sikkert lagt mærke til at jeg skriver dette i et XBOXLife blog ting, men jeg er kommet til den fornemmelse, at vi alle her, er interesseret i andre konsoller - og mon ikke en del af os har en PS2?

 

Nå tilbage til Final Fantasy XII, som er Final Fantasy 12 til dem som ikke kan romerske tal.

 

Jeg vil ikke lave et review, men mere komme med mine kommentarer til de personer som har prøvet andre FF spil, fra 7 og på til X-2. Det er derfor min målgruppe, og jeg vil her beskrive mine oplevelser, med det næste spil i rækken.

 

FFXII er anderledes i forhold til FF7,8,9,X og X-2, på den måde at kamp systemet er lavet totalt om. Nu løber man mere ala world of warcraft agtigt rundt og slår fjender ihjel. Heldigvis har de gjort et meget bedre arbejde på at gøre kampene en del mere spændene en i WOW, hvor det er totalt dødt (I det omfang jeg har prøvet det)

 

Men for at starte fra starten, så tændte jeg jo selvfølgelig for PS2'eren, og det første jeg blev mødt af, var sådan lidt en følelse af at Final Fantasy stemningen var væk. Allerede vil introen var der ligesom noget der ikke var rigtigt. Det er nok mest fordi introerne altid plejer at have et stykke rigtigt godt musik, men her havde de bare taget temaet fra FF7, og så lavet lidt gøgl med det. Øv.

 

Nå men så startede jeg det, og jeg synes nu stadig at Final Fantasy sjælen var væk i starten af spillet. Det startede meget anderledes, og var lidt forvirrende. I FFX, synes jeg de gjorde et rigtigt godt job med at man kom hurtigt i gang, og at man var inde i historie rigtigt hurtigt. Det gør FFXII desværre ikke så godt. Jeg vil så sige at jeg efter den første boss, begynder at synes at FF sjælen er ved at komme der. Måske er det bare mig der har vænnet mig til kamp systemet – samtidig med at man får flere og flere muligheder i kamp systemet.

 

Så efter 3 timer er min holdning lige p.t. at der stadig er Final Fantasy i det - da det er det eneste spil der kan holde mig fanget, og får mig til at sige: Lige til næste savepoint.
Ang. historien så skal den nok komme, og mon ikke at FF stemningen den kommer for fulde sving, når jeg kommer længere ind i spillet.

 

Så min anbefaling til folk der har prøvet de andre FF spil, så er det at de nok skal komme til at være irriteret over det nye kampsystem, som på en måde gør kampe mindre strategiske og mere overfladiske. Det rare er så at random encounters er væk. End til videre tegner det ikke på at dette bliver det bedste FF spil jeg har prøvet - men man ved jo aldrig. Hvis man har en PS2, så er det i hvert fald pengene hver, men lad være med at tro at det er totalt den game FF stil, for det er det ikke.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her