deldy's blog
21-02-2007 - 17:19

I've got the Wii in my Hand!

Ja - alle i Xbox elskere - så fik jeg mig en Wii. Nogle ville mene at sådan en blev givet til mig ved fødslen, men denne Wii kan sættes til TV'et - og hvem kan sige nej til det.....?!

Så nu står den hvide boks og kigger på mig mens jeg blaprer i min blog som ingen læser, og siger småt: "Skal vi ikke spille Tennis?"

Jeg ignorere den lige nu, da jeg jo også skal lave noget fornuftigt som at rydde op... Hvordan er jeg så havnet ved computeren? Hmmm, min fejl :P

Nå tilbage til den af mine Wii'er som I gerne vil høre mere om (0.1 % af læserne vil måske også gerne høre om den anden, men det må I altså bare undvære!)

Så efter at have trodset den annoncerede snestorm - som godt nok kun viste sig i form af små regn og slud - så fik jeg fat i en Wii.

Efter at havde sluttet den til, og udaterede den (Snork), så kunne jeg så ellers begynde at udfordre den. Nu er jeg lidt omvendt, da jeg faktisk tjekkede alt interface og alle indbyggede funktioner, før jeg satte Wii Sports i. Det endte da også med at det første spil der blev spillet på Wii'en var Mario 64.

Da jeg så havde snurret vejr-kloden en 100 gange rundt i enorm hastighed, så skulle jeg så spille noget Wii Sports.

Efter 10 min havde jeg prøvet alle spillene igennem, var jeg faktisk ganske overrasket over controlleren. Den gav jo det der nye in-feeling, som alle jo snakker om. Det er klart at man lever sig langt mere ind i spillet når man ligner en idiot mens man fægter med armene som om man har spist noget meget stærkt.

Min generelle holdning til min Wii lige nu, er at den er en god investering, både for at prøve at få Mission: Få kæreste til at spille, men også fordi der er alle de der klassikere (Kirby, yeaaarr). Ud fra min lille spil udvalg, kan jeg ikke fortælle om det er en voldsom god spillemaskine.

Så til min ædle læser: Vil du ikke fortælle mig hvad for et spil, jeg bare MÅ have til min Wii?

- Jeg opfordre selvfølgelig alle til at leje med deres Wii, liege meget hvad folk siger omkring at du kan blive blind osv.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her