deldy's blog
15-02-2007 - 20:31

Trådløst keyboard out-of-here!

Se så kom dagen, hvor mit trådløse keyboard røg på kirkegården.

Jeg havde i en periode været træt af at det ikke altid reagerede hvis min sender stod et bestemt sted og lign.

Men i dag, gjorde den noget som er endnu værre - mere værre - alle nørders mareridt.

Se hvis jeg trykkede Ctrl+Shift på mit keyboard, så ville det hele tiden brokke sig: "Sikre dette keyboard fordi ellers så stjæle folk alle dine penge - hvis altså de er omkring 2 meter væk fra dig!"

Så det ville jeg da gøre. Det gik også fint..... Eller ikke!!??

Når jeg trykke Shift+S, så synes den det var helt vidt sjovt at skrive SD, og den gik totalt i spåner. Nu er det sådan at Logitech ikke har lavet en funktion så man kan afsikre sit keyboard igen! Så jeg fik det da også genindstillet ved at pille batterierne ud og bede til gud. Men så prøvede jeg igen - min fejl - for nu gik både mit tastatur og mit OS ned!

Så jeg genstartede og tænkte det nok var min computer som hostede lidt over de 60.000 ikoner jeg var i gang med at udpakke.

Jeg kommer til login skærmen og finder ud af at mit keyboard ikke virker mere!!! Jeg kan simpelthen ikke bruge det til en skid, andet en at få connect knappen til at lyse på min modtager, og det får jeg ikke noget program kode ud af!

På det her tidspunkt var klokken 19:15 så jeg skyndte mig ned i centret, hvor de heldigvis først lukkede kl 20, fandt mig et tastatur med ledning - det absolutte billigste, for det var fint nok - troede jeg. Jeg kom hjem, og så har den PS2 ledning.

Jeg har hørt historier om hvordan de i anden verdenskrig brugte PS2 ledninger, men ikke at de fandtes i dag, på et NYT keyboard. Normalt får man en adapter... men nejjj! Det gjorde man ikke med mit. Nu var det til min stationære, så det var lidt lige meget da jeg har PS2, men så fandt jeg ud af at de åbenbart synes at ledningen var så kort, at man er nød til at have et intimt forhold til ens kabinet, før det kan nå.

Så nu sider jeg her og kæler med mit kabinet - mens det snakker om hvor "Hot" det er, og om hvordan den virkelig gerne ville have haft vandkøling i Valentins gave.

Nu venter jeg bare til i morgen, hvor jeg kan få fat i et PS2 forlænger kabel, så jeg kan gå over til at være intim med min virkelig kæreste igen.

Som et lille spørgsmål her til sidst, hvad er så bedst: PS2 eller USB?
Og har du trådløst keyboard, eller hvad er din holdning til det?

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her