deldy's blog
29-01-2007 - 13:29

Da jeg fik virus

Ja, den dag skulle jo komme, hvor jeg for hundrederne gang fik virus.

En eller anden idiot med impotens problemer, synes åbenbart det var i orden at vise hvor stort hans ego var, ved at inficere alle med hans afgrøder.

I stedet for at få unger, har denne dreng, spredt sin kærlighedsvæske (I dette tilfælde kaldet lort) ud over internettet. Ikke nok med at holde sig til sit eget net, som andre normale folk gør. Nej han gjorde det ved alle net. Din kærestes net, din mors net... Og din bedstemors net... Add'r

Men nok om ham, lad os tale om mig. Se jeg skulle have dette musik nummer, og da jeg er ligeså lovlig som forsikringsselskaber der røvrender folk der køre galt på vandscooter, skulle jeg jo finde et sted, for jeg kunne smide mine lovlige 8 kr i en lovlig musik butik, så jeg kunne få mine lovligt 1 og 0 taller, så jeg kunne smide det over min lovlige Bluetooth høretelefon forbindelse (Dog ikke ifølge Toshiba og Musik Branchen, da det kunne jo være at der var en der lyttede med på min 10meter Bluetooth forbindelse, og derfor høre mit musik. For at lave en historie i en parentes, så må musikbutikken virkelig få en diskette op i røven for hver MP3 fil der bliver downloadet, for ellers kan det da umuligt klø så meget i deres røv over at de ikke kan sælge dårlig musik.)

Nå men ”hvilken som helst veje” (anyways), så sad jeg der i min computer stol, som IKEA kalder Jesper, hvilket er et godt match til mig, da mit navn sjovt nok også er Sven…. Eller?

Vi sad der, og ville så hente et nummer, og da jeg har en iPod, så var ITunes Music Store jo et oplagt valg, men de havde den ikke, så jeg måtte jo finde et andet sted. Så jeg fandt TDC Musik, og vidste godt at jeg mindst ville ende med at købe verdens dyreste internet forbindelse, og et mobil abonnement, hvor jeg absolut skal dele en mobiloplader med 10 andre, og sørge for at vi skal gennem flere bygninger for at nå den.

Nå men hvis du ikke vidste det, så bruger TDC Musik WMA, og WMA er virkelig dørens pølse for ITunes og IPod. Nå men det så ud som om den eneste måde at få sagen på var som en død pølse, men da pølser jo helst skal være døde, så tænkte jeg ”Hvad helvede” (What the hell…), og tastede glædeligt mine kort oplysninger ned, og wola, så havde jeg en død pølse.

Og pølsen var virkelig død. Jeg startede Windows Media Pladder, og fik en fejl da jeg skulle afspille filen, da lortet åbenbart ikke understøttede Vista. Nå, men så må man jo bruge XP, og så bootede jeg det op. Og ja det virkede, og den døde pølse var nu kun halvdød. Nu skulle jeg blot brænde en CD med nummeret. … Men så skulle jeg spilde en CD? No way, de har kostet en hel krone. Så jeg ville se om jeg kunne finde en converter det fandt jeg også, men den skulle lige ”ændres” med en lille ”patch”, så sådan en hentede jeg. Troede jeg i hvert fald. Og så hurtigt som jeg fandt ud af at der lå en run.exe fil på mit skrivebord, så begyndte mit anti virus at klage – og det klagede meget.

Jeg vil give, den lille impotense dreng, at det ikke var en helt blå øret kærlighedsbombe han havde kastet på mig der. Den lagde et smart angreb i min Temp Internet Files, så mit antivirus havde travlt der, mens den hoppe rundt i min System32, og lagde filer og andet spyware ind. Og oven i købet et andet program ind, som så skulle kunne fjerne virussen – tro selv på den! Nå men den havde også sat mit task manager fra. Rimelig genialt, da det fratog mig retten til at slå processen fra.

Da hans virus så var færdig med at installerede hard bootede min computer - og nu var jeg sur. Der har aldrig været en virus jeg ikke har kunne fjerne, og den her lille dreng skulle sku ikke være den der fik mig ned med nakken! Så jeg bootede i fejlsikret, og begynde at ”kællinge slå” (Bitch slappe) hans filer væk fra min startup process, mens mit antivirus rendte rundt og spise hans ego.   Jeg skulle jo så også slå min task manager til, og det er jo så regedit igen, og nu kører min XP igen.

Så til den lille dreng med sine impotente problemer, og hans psykotiske løsninger, skal bare vide at jeg har taget hans impotente ”virus” fra ham, og lagt den ned i en kiste med syre, hvor jeg så dypper hans ego i efter behov.

Men…. Andre mænd kan nok godt følge mig, at når andre mænds kærlighedsvæsker er kommet på ens tøj, så skal det destrueres. Så XP er dødt, og skal grilles.

Og til TDC: Tag at skriv at jeres sikkerhedslort ikke virker på Vista.
Og til Microsoft og ITunes: Tag at gør så i kan læse hinandens formater.
Og til ITunes specielt: Tag at få mere dansk musik på din store.


Og til Impotente drenge: Bedre held næste gang…

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her