dbbuu's blog
27-08-2007 - 18:55

Blue Dragon anmeldelse


Blue Dragon er et japansk RPG (Role Playing Game). I spillet er man 5 forskellige karakter.
Man starter med kun at være 3 af dem. Senere hen får man så de andre. Lige som vi før har set i f.eks. FF.
Når man lige har været nede i sin lokale spilpusher, for at købe Blue Dragon, og man så er kommet hjem, og skal til at spille det, for man måske sig lidt af en overraskelse. Der er nemlig ikke kun en dvd, nej der er hele 3.
Grunden er ret enkel, nemlig at spillet fylder så meget, at det ikke kan være på en eller to dvd skiver. Når man så har valgt den dvd skive, som der står 1 på, og har sat det i sin maskine, så kommer man til menuen.
Det er i hvertifald ikke menuen, som for spillet til at fylde 3 skiver, det kan man tydeligt se. Der er nemlig ikke gjort så meget ud af den. Der er en hvid skinnende baggrund, og så står der NEW GAME, og LOAD GAME. Mere er der ikke i menuen. når man så har valgt NEW GAME, som man jo gør når at det er et helt nyt spil, så går spiller sjovt nok igang Razz
I starten af spiller, er man i landsbyen, som vores 3 start karakter bor i. kort efter at spillet er gået igang, bliver byen angrebet af en såkaldt Lanshark.
Lanshark'en er kendt i byen, da den angriber hvert år. Men i år skal der være slut. For vores 3 karakter har nemlig lavet en fælde for den.
Den trækker dem så ned under jorden, og den går så i stykker. Ja det var nemlig en robot. Fra det tidspunkt af, går det rigtige eventyr igang. For nu drager de 3 venner ud på en lang rejse for at komme tilbage til deres by. På vejen møder de nye venner, og ikke mindst fjender.

Spillet byder ikke rigtig på noget nyt, end det vi kender fra tidligere RPG spil. Historien i Blue Dragon er en af de bedste jeg nogen sinde har hørt og set, den fanger lige fra første sekundt, og bliver ved helt til vejs ende.
Grafikken er også helt i top, super lækkert.

Spillet er heller ikke et af de små med henhold til bane, det kan man roligt sige. Nogle af de steder man går, er så store at man tit kan farevildt. Hvis man går og lider, så kan man sagtens finde massere af små som store skatte.

Alt i alt er Blue Dragon en af de bedste ting, som er sket for xbox360.

Plus: stort set alt faktisk, God historie, super grafik, og nem og dejlig styring, og sidst men ikke mindst MANGE MANGE timers spilletid.

Minus: Der er ikke rigtig nogen minuser i spillet, men der er dog to minus, og det er at når der er lange film, så kan den godt tage lidt til om at skifte billed. det andet at der ikke er nogen form for multiplayer.

dbbuu's karrakter

Grafik: 9/10
Gameplay: 9/10
Holdbarhed: 10/10
Lyd: 8/10

OVER-ALL 8 ud af 10 Spillet er noget af det bedste og sjoveste der er kommet til 360'eren.
Det er helt klart gået ind på min top 3 plads, uden tvivl. Så hvis du far 550,- for meget, så skynd dig ned til den nærmeste spil butik, og køb det !

Image
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her