Dark Cyborg's blog
21-01-2010 - 23:57

200.000 on the dot!

3.maj 2009, jeg sidder i en af de sene nattetimer og gamer Transformers. Jeg er oppe at køre for min gamerscore ligger på 99999. Bare en achievement til og jeg har rundet de 100.000. Den unlocker og jeg bryder ud i et råb, af awesomeness!!.

Her sidder jeg så, 7 måneder og 18 dage senere. Denne gang er det derimod de 200k det drejer sig om. Jeg fatter ikke selv at det er gået så hurtigt. Kan tydelig huske dengang jeg besøgte xboxlife første gang. Jeg have næsten lige fået boxen, og var allerede hooked på achievements. Så tog selvfølgelig et kig på leaderboarded herinde, og den første jeg så var Mechahertz. Næsten 100k det var helt vildt, der var også en del andre som havde nogle vilde scorers. Leaderboards er det der har drevet min motivation. Efter jeg så leaderboarded første gang, blev jeg enig med mig selv om at  jeg ville i top 3. Det mål har jeg så nået nu, og ligger ikke skjul på at jeg gerne ville se mig selv som nummer 1.:)

Jeg er kæmpe fan af Xbox Live, MS har fået smækket et community sammen der er fantastisk på alle måder. Samtidig er det også stedet hvor man kan møde mange flinke mennesker. Jeg nævner nu nogle personer som har gjort xbox Life sjovt for mig.I TDA I JUON: Den person jeg har kendt længst på Xbox Live, og en virkelig god ven. Da jeg snakkede med Juon første gang, var vi begge to forholdsvis nye på boxen, og vi havde en meget stor ting tilfælles, achievements! Det startede ud med Fifa Street 3 og NBA Street Homecourt, og efter det, tja jeg kan slet ikke sætte tal på hvor mange spil vi har spillet sammen, ligefra co-op i Gears og RES5 og det forfærdelige Turning Point, det har været en fornøjelse.. Jeg takker for alle de sjove timer og samtaler vi har haft. Og nu står den vist på Gears 1 igen!:)Shreik: Den sjoveste person jeg har mødt. Hans evige klager og kommentarer over lortespil, er noget jeg finder meget underholdene. Uanset om det er Spirit Vision i Damnation eller elendig MP i Battle for the pacific formår shreik altid at gøre det sjovt.
Så tak shreik for alle de sjove timer, og så skal der spilles Damnation og SPIRIT VISION!!!


MechaHertz: Hertz, mit idol inden for GS og en meget vis mand. Lige siden jeg snakkede med ham for første gang, har jeg haft stor respekt for ham. Her er tale om en ægte hardcore gamer, og hjælpsom. Næsten uanset hvilke spil der skal boostes i er han altid klar for sådan er Hertz han hjælper når han kan:) Så tak Hertz, for alle de sjove samtaler og boosting af crapspil, det har været en sand fornøjelse.


CaptainKicker: Kicker, hvad kan jeg sige en ægte achievement hunter. Endnu et af mine GS idoler. Jeg husker tydeligt da vi lå og kæmpede ved de 70k, og tilsidst lykkedes det mig at komme forbi dig, men jeg fik stadig kamp til stregen, fra en ægte achievement hunter! Jeg takker for de sjove samtaler der tit endte med at vi svinede Baltzer til:D(for sjovt selvfølgelig) og de mange timers boosting. Tak.


Bomb Jack DK: Mr. Arcade! jeg glemmer aldrig Space Invaders Extreme, magen til underholdning skal man sku lede længe efter. Hvis der nogensinde kommer DLC med achievements selvfølgelig, så skal der games!


Bjarke Brie: Politikeren over alle, hans synspunkter og hans generelle viden om samfundet er genial. Vores mange samtaler hvor jeg gang på gang har prøvet at forsvarer venstre:D thank you Bjarke.


Prozel(Pråzzeelllll!): Timeshift og X-blades, sådan kan man beskrive min første samtale med denne herre. Super åwesome person. Pråzzeellll!!!!!!Og så tilsidst en tak til alle de tideligere medlemmer af TDA, som jeg heldigvis stadig har kontakt med: Adionditsak I TDA I HashDK, I TDA I Omega, I Stun Cookies, SalsaSalling og I TDA I Recon.Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her