Da Senzai's blog
30-10-2011 - 13:04

Jeg læser ikke Marvel mere.

For et par mdr. siden var jeg på det lokale bibliotek, og vanen tro gik jeg forbi tegneserien-reolen for lige at se, hvad der sker i tegneserier på dansk. 


Jeg åbnede bladet og blev lidt trist. Det var åbenbart det sidste Spider-Man blad på dansk. Manglende salg har gjort at bladet ikke har kunnet løbe rundt. Ligesom X-Men et års tid før det. Nu hvor Spider-Man bladet er lukket, har vi så vidt jeg ved ikke længere noget Super-helte blad på dansk, og det synes jeg er lidt sørgeligt. Jeg er vokset op med Marvel og kan huske, at min onkel altid kom med sine aflagte blade. Dem læste jeg, og byttede dem herefter til nye nede hos min lokale brugt-blads pusher.

Jeg kan godt forstå folk ikke længere køber blade på Dansk, og opsagde også selv mit abbonnement på Spider-Man for et par år siden, som jeg nok har fortalt før.

I bladet dengang jeg læste det, der lavede Spider-Man en deal med Mephesto (kendt fra Ghost Rider - The Movie med Nicolas Cage). Spider-Man var kørt så langt ud, og havde fået så mange tæsk, at Marvel slet ikke vidste, hvad de skulle gøre. Løsningen fra Marvels side var selvfølgelig at starte bladet forfra nøjagtigt som det blev gjort efter klon-sagaen. Jeg synes ellers, at de sidste historier som Civil War og Back in Black var super, super fede. Det var vel omkring 2008-2009 i dansk tid.


Det var der vel egentligt ikke noget nyt i. Det er sådan Marvel og DC gør tingene i deres store og respektivt sammenhængende universer. Jeg føler mig lidt snydt, når det man trofast har fulgt med i og læst de sidste par år slet ikke er sket.


 Det betyder ikke, at der ikke bliver fortalt gode historier i Marvel-Universet for det gør der. Spider-Man har også haft rigtigt mange gode historier, og  jeg har læst Spider-Man i så mange år, at mange af Peters store historier kan kædes sammen med mit eget liv. Ligesom musik. I kender sikkert det, at der har været noget bestemt musik eller gode numre, man har hørt meget i forskellige perioder af sit liv, og jeg har nok haft det på samme måde med Spider-Man´s historier. Det er måske også derfor, at det er irriterende, når ting, der er "sket" ikke længere er sket.


 Alt det her rebooteri gør også, at når man læser en Marvel historie så bliver den lidt mindre spændende, når fornemmelsen af "alt kan ske" ikke rigtigt er der, fordi, at man ved at, hvis det der sker er lidt for vildt. Så er det ikke permanent.


Det er nok fordi, at Marvel er et stort Universet, der hænger sammen, og at der er så mange forskellige forfattere inde over og for mange regler Marvels ledelse skriver, der skal overholdes. 


Jeg læser ikke Marvel-historier mere, og for mig døde Marvel - død, som I jeg stoppede med at læse det - efter Civil War og Back in black, hvor Spidey blev startet forfra igen.


  Jeg ikke stoppet med læse tegneserier. Jeg læser bare andre serier nu. Uafhængige serier om man så kan sige. Serier, hvor serien og alle personerne er ejet af deres skabere, og forfatteren derfor kan gøre, hvad han vil og ikke skal bekymre sig om, hvordan det passer ind i forhold til et eller andet univers eller serie, som han ikke har nogen indflydelse på.


 Det jeg kan godt kan lide ved uafhængige serier er, at der er så meget progress. Når ting sker i serien, så sker de, og de kommer til at ske for bestandig. Med mindre seriens skaber har en meget god grund til andet. Personer i disse serier er også kun med så længe, at der er en grund til det og de er relevante. Når noget ikke fungerer bliver det ganske enkelt skrevet ud. Det er ihvertfald mit indtryk.

Jeg synes også i de store Universer som Marvel, der svinger kvaliteten meget. Blandt andet var jeg utroligt glad for serien "Cable & Deadpool" der faktisk stillede nogle spændende spørgsmål, hvor Cable legede gud, og forsøgte skabe fred i verden, mens Deadpool forsøgte at få kontrol over sig selv, og samtidigt virkeligt troede på Cable og hans sag, mens resten af verden var lidt mere skeptisk. Jeg kunne slet ikke få nok den serie, men den sluttede desværre, og Deadpool fik en ny solo-serie.


 Men. Det var selvfølgelig slet ikke det samme. Det var bare action, action uden så meget indhold. Jo, den var da lidt sjov. Nogen gange, men jeg ville gerne have mere. Det er igen fordi, der er så mange forskellige forfattere inden over universet, og så man kan ikke være sikkekr på, hvad man får. Med Creator-ownede serier, der bliver der holdt mere niveau.

Jeg har lidt svært ved at finde ud af, om jeg savner Marvel. Jeg følger dagligt siden ComicVine.com, og det er altid spændende, når jeg ser, at der er en eller anden konflikt i universet, men der går ikke længe inden jeg tænker. Det er jo bare mere af det samme. Folk dør heller ikke rigtigt. Der er ingen udover Uncle Ben, Jean Grey og Ben Reilly der nogensinde er forblevet død efter de vel. Døede.

En ting, der også er begyndt at irriterer mig rigtigt meget i Marvel er alle de store crossover events. Man skal følge med i rigtigt mange forskellige blade for at få hele historien. Det var ikke noget problem, dengang bladene kom på dansk. Der havde vi nemlig Marvel-Morten til at sidde og redigere de danske blade, så vi fik alle de gode og vigtige dele af historien på dansk. F. eks i Civil War. Der klippede han de Amerikanske Spider-Man blade sammen med de dele af de Amerikanske Civil War historier der passede ind, så vi fik det som en lang god sammenhængende historie. Lækkert. Nu skal du selv ud og have fat på alle mulige forskellige blade for at få alle dele af historien med. Det er ret anstrengende. Og så er det irriterende at have så mange forskellige blade liggende. Synes jeg personligt.

- Shin







23-10-2011 - 20:31

Magi: Hjælp, der er ild i mig!


 Efter at havde spillet i turneringer med mit UW- Image Metal-Craft deck, så er jeg blevet helt bidt af Magic igen. Jeg fik derfor sneget et par spil ind i fredags ved FNM i Faraos.

Mit Deck.


Kamp-rapport.

R1: Jeg starter med en bye. Dvs. at vi er et ulige antal, og der er ingen modstander til mig, så jeg vinder automatisk. Gab.

R2 mod Sort-Blå Snapcaster Mage / Army of the Damned.

G1: Jeg mulliganner til fem kort, og får bank. I al fairness har jeg spillet et par gange før mod denne modstander, og har aldrigt vundet en competitiv kamp mod ham.
G2: Jeg laver det værste punt, jeg hidtil har lavet i min karriere. Jeg har Sunblast Angel på hånden. Min modstander tapper ud for en Army of the Damned. Jeg forstår åbenbart ikke at hans Zombier kommer i spil tappet, og at jeg derfor bare kan spille min Sunblast Angel og komme tilbage i kampen. Jeg giver derfor turen videre og dør.

Jeg er næsten fristet til at sige RTFC eller Read the Effin´ Card!





R3 mod Hvid-Grøn Aggro.

G1: Min modstander er straight op aggro i mit fjæs aggro. Et af de decks, der vinder så snart du snubler.  Jeg får heldigvis spillet både Etched Champion og Phantasmal Images, der holder ham hen nok til, at jeg kan købe mig en tur mere med Gideon Jura for, og herefter banke en Sun-Titan på bordet. Mit deck går herefter af, og jeg vinder med min Sun-Titan/Ichor Wellspring/ Phyrexia´s Core plan. Det vil sige, at mit deck fungerede præcist efter hensigten. Yes!

G2: Spil 2 er straks værre. Jeg er meget hårdt presset, men det lykkedes mig alligevel med nød og næppe stable et forsvar sammen med Champions, Images og Sværd. Herefter vinder jeg på plan C, der hedder dobbelt Sword of Feast and Famine på Inkmoth Nexus.



R3 mod Sort-Blå Snapcaster Mage / Army of the Damned.

Det her er tre meget lange og komplicerede spil mod Lyngby´s lokale helt. Vi får spillet, hvad - der om ikke andet - føltes som et high-level Magic spil, hvor jeg sidder helt ude på kanten af stolen. Efter en hel masse tight og lidt Amazing playes. Det lykkedes mig at besejre ham 2-1. Da han skal til at scoope conceder jeg i respons, som den gentleman jeg er.

Han ligner forståeligt et spørgsmåltegn, men jeg forklarer, at jeg skal møde på work 06.00 dagen efter og alligevel vil droppe. Øv.

3-1 - drop er okay, synes jeg, og det piner mig meget, at droppe, når jeg er stadig er inden for money-range, men hvad man ikke gør for Føtex.


Tanker:

Sidste gang skrev jeg, at jeg ville komme Hex-Parasite i boardet. Jeg trak den faktisk mod GW-Aggro, og jeg var meget imponeret. Jeg fik bøffet en Garruk med den. Derudover giver den også metal-craft, og om ikke andet kan den angribe med et sværd. Jeg kan også få den tilbage med Sun-Titan. Det er også alt for fedt, at den kan slå flere ´walkers ihjel uden at man skal sacce den, så min modstander er faktisk nødt til at bruge et kort på at nakke den.  Jeg tilføjer derfor Hex Parasite nummer to i boardet. Jeg fjerner min ene dismember, da jeg tror, at jeg har nok removal i form af 4 O-Ringe, 3 Gideons, 3 Days og 2 Sunblast Angels.

Mit deck kører også meget bedre efter, at jeg har tilføjet land nr. 25. Jeg rammer land nr. 5 og 6 meget nemmere nu. Jeg er også  begyndt at vinde lidt mere efter det ene ekstra land er kommet i, men det kan selvfølgelig også bare være overtro :P

Nå, ja. Et af mine yndlingsplays, hvor fesent det end er; Er tidligt i spillet, når jeg har et Artifact (sværd, spellbomb, wellspring) + Etched Champion, og så spille en Image som Champ, og så dele flade ud.



- Shin
19-10-2011 - 23:53

Magi: Top 8! :D


Jeg var inde idag og spille 5 runders standard med top 8. Og ved I hvad? Jeg gik top 8! Madness!

Jeg spillede følgende liste:

Main: 

4 Ichor Wellspring
4 Solemn Simulacrum
3 Spellskite

1 Azure Mage
4 Phantasmal Image
3 Etched Champion
4 Sun Titan

3 Sword of feast and Famine

4 Oblivion Ring
2 Sunblast Angel
3 Gideon Jura

7 Plains
2 Island
1 Swamp
3 Phyrexia's Core
4 Glacial Fortress
4 Seachrome Coast
4 Inkmoth Nexus

Board:

4 Timely Reinforcements
3 Day of Judgment
3 Nihil Spellbomb
1 Dismember
1 Batterskull
2 Azure Mage
1 Divine offering 

Jeg tabte kun en kamp i de indledende, og det var mod et Grøn-hvidt aggro-deck.

I spil 1, der staller jeg boardet med Solemn Simulacrum og double Phantasmal Image indtil, jeg når 6 mana, og kan slamme en Sun-Titan, der hiver to Images op, og hiver den hjem.

I spil 2, der kan jeg - på trods af en Day of Judgment fra min side af - ikke følge med, og får tæsk. I spil
3 dør jeg til en Mirran Crusader med Sword of War and Peace.



De andre decks jeg mødte var

2 x Birthing Pod.
Red Deck Wins.
Myr-deck.
 

I top 8 møder jeg et Big-Red med Grønsplash, kontrolagtigt deck.

I spil 1 er er jeg en tur fra at vinde da min modstander topdecker en SUPRISE Inferno Titan med haste fra Urabrask, og jeg er game over. Spil to vinder jeg på alt min CardAdvantage.. I spil tre tror jeg, at jeg er ved at stabilisere, da min modstander spiller en Tezzeret´s Gambit og går Ultimate med Koth, hvilket er game.



Jeg er glad for, hvordan decket kører nu, og jeg er blevet lidt bedre til de forskellige match-ups. Jeg er ikke tilfreds med min Batterskull i Sideboardet. Det er meningen at den skal ind mod decks, der spiller mange dyr, så den kan give mig en edge i spil, hvor begge sider af bordet er proppet. Batterskull bliver altid nakket så snart jeg spiller den. Jeg har det også med at borde lidt for meget ind, og det gør, at antallet af to-drops i decket efter board godt kan blive lidt lavt. Så vil jeg hellere have en Azure Mage mere ind. Hex Parasite kommer i sideboardet istedet, da jeg har lidt problemer med Planeswalkers. 

- Shin

16-10-2011 - 20:56

DR HD. Sådan.


Jeg ser ikke særligt meget TV. Slet ikke efter, jeg for 2 år siden flyttede hjemmefra, og derved mistede alle de gode TV Kanaler. Nu kan jeg kun tage crap som DR1, TV2, DK4, og hvad der ellers er "Gratis". Men! Så fandt jeg ud af, at der også er noget, der hedder DR HD! 

Hold da op, det holder. De sender super-serier på Stribe. Først Scott og Justin´s rejseserie, Departure, så den herlige musical-serie, Glee og senest det udmærkede drama, Life Unexpected. Dokumentaren Verdens Farligste Veje var også ganske fornøjelig.

Ikke nok med det, så så jeg her til aften, at DR HD fra næste Søndag viser serien, The Walking Dead.

 Jeg er endnu ikke så langt inde i Tegneserien, The Walking Dead, som TV-Serien er baseret på, men jeg synes, at den er helt fantastisk. Jeg glæder mig derfor meget til at se om TV-Serien er ligeså god.






- Shin 
12-10-2011 - 21:05

200/200


Så skete det endeligt! Efter næsten to måneders hårdt arbejde er det endeligt lykkedes mig at få Maxet årets bedste spil (- ihvertfald inden for sin genre), SkyDrift!

 For at opnå denne bedrift har jeg blandt andet ærligt  og redeligt vundet mellem 1 og 10 online kampe med samtlige fly i spillet. Det er ligefør, at jeg vil vove at påstå, at jeg er XboxLife´s bedste pilot, og så vidt, jeg kan se, er jeg den første med 200/200 i spillet. Jeg er nu oppe på 5 Maxede spil, og det er ikke så ringe endda. Jeg har haft min Xbox 360 siden 2006, så det er et Maxet spil om året. Giv den gas!


I kan se spillet her, skulle der  være nogen få, der ikke kender det.



Er her andre end Jeg, der spiller det så slå lige et smut forbi SkyDrift tråden, og post jeres tag!



 

- Shin 
09-10-2011 - 11:10

Surrealistisk Søndag: Første rigtige turnering


Jeg var inde for første gang og spille med mit nyeste deck.

Listen jeg havde taget med så således ud:

Main Deck:

4 Ichor Wellspring
4 Solemn Simulacrum

1 Azure Mage
4 Phantasmal Image
3 Gideon Jura
3 Etched Champion
4 Sun Titan
4 Spellskite

3 Sword of feast and Famine

4 Oblivion Ring
2 Sunblast Angel

7 Plains
2 Island
3 Phyrexia's Core
4 Glacial Fortress
4 Seachrome Coast
4 Inkmoth Nexus

Sideboard:

4 Timely Reinforcements
3 Day of Judgment
4 Dismember
1 Batterskull
2 Azure Mage
1 Divine offering


Match-Rapport

Match 1 Vs. Tempered Steel



Et matchup, hvor jeg ikke troede, at jeg havde en chance.

Game 1: Jeg får jeg straight op tæsk.

Jeg boarder herefter 3 Sværd, 4 Spellskite, og 3 Etched Champions ud. Ind kom 4 Timely Reinforcements, 3 Day of Judgment, 1 Divine Offering, 1 Batterskull og 1 Azure Mage.

Game 2 Vinder jeg på at spille Timely Reinforcements, og kopierer hans Signal Pest to gange med Phantasmal Image. Så er vi ligepludseligt ude i et racerløb, som jeg vinder ved at følge op med en Gideon Jura.

Game 3. Der Double Day of Judgmenter jeg ham, og så kommer han ikke i gang :D

Match 2 Vs. Bant-Aggro med Massere af dyr.



Game 1: Når jeg ikke at komme i gang, før jeg får tæsk en Geist of Saint Traft og en Borgmester fra Avabruck.

Boarder ud: 4 Spellskite, ind med 3 Day of Judgment og 1 Divine Offering (da, jeg så et Sværd)

Game 2: Der kørte mit deck ligepræcis som det skulle. På trods af en tidlig Creeping Corrosion, der stopper min Ecthed Champion plus sværd-plan, så får Jeg gang i min Sun Titan / Image / Ichor Wellspring Maskine og får delt røvfuld ud med hvad der ligner uendelige Titaner.

Game 3: Han får hurtigt gang i Garruk Relentless og laver en massere 1/1 deathtouch ulve. Jeg kan hverken trække Oblivion Ring eller komme ind til Garruk, og taber derfor.

Match 3 Vs. Bant-Aggro med Massere af dyr.



Jeg kan ikke huske så meget fra denne her.

Game 1: I spil 1 banker han mig med Garruk Relentless og Mentor of the Meek.

Ud: 4 Spellskite, ind 3 Day of Judgment og 1 Divine Offering (da jeg tror han er Birthing Pod)

Game 2: Jeg spiller en god Sunblast Angel og hiver den hjem derfra.

Game 3: Han får et lidt langsom start, og jeg spiller en Day of Judgment. Herefter kan han ikke trække så meget andet end lande, og jeg banker ham.

Match 4 Vs. Grøn-Hvid Tokens.

Game 1: Jeg muliganner, og holder en kedelig hånd med en gameplan, der hedder Inkmoth Nexus. Det eneste jeg spiller hele spillet er en Spellskite og taber selvfølgelig.

Ud: 3 Spellskite, ind: 3 Day of Judgment

Game 2: Jeg spiller det jeg tror er verdens bedste Sunblast Angel, der rydder hele bordet. Uheldigvis har han en Fresh Meat, og jeg er game over. Øv.



Match 5 Vs. Birthing Pod.



Game 1: Spil 1 er uendeligt lang. Mod slutningen synes jeg faktisk, at det kører meget godt, men ligepludseligt er der en Elesh Norn, og jeg kan ikke komme igennem med noget.

Ud: 4 Spellskite, 1 Azure Mage, ind: 3 Day of Judgment, 1 Divine Offering, 1 Batterskull.

Game 2: Jeg spiller to Ecthed Champions og to Phantasmal Images, der også leger Etched Champion. Jeg vinder uden de store problemer.

Game 3: I spil tre blev jeg ret bitter. Vi går i tid. Jeg har 3 Titaner på bordet, hvoreaf den ene er en image. Jeg har også en Gideon Jura. Han har ikke rigtigt noget på bordet, og jeg skulle kun havde haft en tur mere, og så havde jeg vundet. Sådan er livet, men det er var stadig nederen. vi ender i en uafgjort.


Match 6 Vs. Red Deck Wins

Klokken er 22.30 og jeg kan ikke tænke på så meget andet end, at jeg har været oppe siden 04:30, og jeg vil hjem i seng. Jeg vinder alligevel 2-0 uden problemer.

Konklusion

Decket kørte super, og jeg er tilfreds med 4-2 (hvis vi havde vi haft en tur mere i spil Match 5). Spellskite underperformede, og det eneste tidspunkt, jeg vil have den er, når jeg har brug for at beskytte en Sun-Titan mod Removal. Jeg fjerner derfor en enkelt til fordel for en Azure Mage. Magen giver kortfordel i lange spil, og mod aggresive deck kan den bytte med modstanderens dyr tidligt i spillet.

Inden turnering spillede jeg lidt casuals mod et Solar Flare deck, og det fik mig til at indse, at jeg mangler lidt hate i boardet til graveyard baserede decks. Dismember var et kort i sideboardet, jeg aldrig overvejede at boarde ind. Jeg fjerner derfor tre af dem til fordel for 3 Nihil Spellbomb.




- Shin
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her