Da Senzai's blog
26-12-2009 - 01:44

Så det blev der af hende.

 
 Jeg fik endeligt taget mig sammen til at læse min Cable/X-Force: Messiah War efter, at den i et par måneder har stået så fint på min hylde. Den var superfed, men det er nu ikke derfor, at jeg skriver. 
 Jeg elsker Marvel, dets figurer, hele mytologien i universet, og det, at alle historien foregår i samme verden. Det er svært at lade være med at leve sig ind i historierne og føle med figurerne, og dette var også grunden til. at jeg i Messiah War var nødt til stoppe op sluge den klump jeg fik i halsen. Ikke så meget på grund af selve hovedhistorien, men på grund af en enkelt cameo-optræden fra Kiden Nixon. Jeg husker, at jeg år tilbage læste en historie på biblioteket, der hed NYX: Wannabe, der handlede om nogle børn, der løb hjemmefra. Heriblandt mutanten Kiden Nixon. En ganske udmærket fortælling, hvor vi også så X-23 (der nu er medlem af X-Force sammen med blandt andre Wolverine og Domino) for første gang. Jeg husker NYX som værende superfed, og som med andre gode historier tog det ikke lang tid at bladre igennem den, og jeg vendte sidste side med en uvished om, hvad der nu ville blive af hende.



- Kiden i NYX.


 Vi spoler lige et par år frem, og jeg sidder og læser Messiah War, og hvad ser jeg? Kiden har ikke optrådt en tegneserie i flere år, og så finder vi hende mange, mange år efter som en gammel kone spændt fast til et toturinstrument, der kun har det ene formål at blokere for tidsrejser! WTF?! Det kan man da ikke! 


- I Messiah War.


Der blev jeg godt nok lidt rystet. Jeg ved godt, at det er i en alternativ - stadig mulig - fremtid, men alligevel!
25-12-2009 - 00:24

Årets Julegavehøst 2009.


Så blev det Jul igen. December måned er sat´me gået stærkt. Havde ikke opdaget, at det var juleaften, hvis ikke, jeg fik at vide i går aftes på work, at jeg havde fri "imorgen".

Gavehøsten kommer her!:

Tre Håndklæder
Fem Viskestykker
Fem Køkkenredskaber (grydeske, osv)
En Stegepande
En Kasserolle
Støvsugerposer
Et Skærebræt
Et Salt og Peppersæt
En Kogebog
10 Pierre Cardin sokker - Fucking Nice, da det altid er en kamp hver morgen at finde to ens strømper, der passer sammen! YEAH!
En Støvsuger
4 Stole - Nøj, de er fede!

Alt i alt ganske imponerende - og jeg kan ikke være andet end tilfreds, selvom jeg egentligt også gerne ville have haft noget "legetøj"

Shin :D
16-12-2009 - 19:17

At finde den rigtige.


Jeg er endeligt begyndt at have det sjovt, når jeg spiller Tekken 6. Til at starte med kunne jeg ikke rigtigt finde ud af, hvad jeg synes om det. Det var et lortespil, da jeg blev sparket, når jeg lå på jorden, men det var nu meget sjovt, når jeg vandt. Altså nogen af gangene. Nu ved jeg ikke, hvor mange herinde, der har spillet med mig, men i spil som Dead or Alive eller Mortal Kombat (<3) snakker jeg løs, og kontrolleren er flere gange ved at flyve ud af hånden på mig i vild jubel, hver gang jeg rammer med et dropkick.

I Tekken 6 har det været det direkte modsatte. Jeg er helt stille, og når jeg endelig siger noget, er det et eller andet ævl. Brok over lagg eller, at jeg skal vente på, at det bliver min tur. Det er i hvert fald sådan, at jeg flere gange tager mig selv i at tænke: Nu lukker du røven. Det er især galt, når jeg spiller mod Neonxaos, og det kan jeg ikke være bekendt. Neonxaos er supercool. Det der gør, at jeg er ekstranederen mod Neon er nok, at han ganske enkelt er en bedre tekkenspiller end jeg. Det betyder, at jeg i den grad bliver trynet, og så skal jeg vente tre kampe på, at det bliver min tur, til at få øretæver igen.

Jeg har jo også tabt i andre spil, så hvorfor er det lige helt galt med Tekken 6? Jeg tror at svaret ligger i, at jeg ikke har haft hjertet med. Jeg har ”bare” spillet det. Block, Block, Block. Nu må jeg hellere forsøge at få en launcher ind, og så huske min juggle. Hvad er det nu for en af dem, der giver mest i skade?

I stedet for at tænke: YESH!! Så skal der laves one-inch-punch i solar-plexus, så han kan få en Enyeez-finte lige i fjæset efterfulgt af et dragon-stomp... WRAAATTAAAAH!!!

Hvorfor har hjertet ikke været der? Jeg har simpelthen manglet en fighter, hvor jeg har følt, jeg har følt, at det er My Guy. I Mortal Kombat er aldrig tvivl om at Liu Kang er my man. Jeg elsker at spille ham, og bare fyre den maks af med cykelspark, roundhouses og svære juggles, der ikke giver en dyt i skade. Med Liu er det ligemeget (til en vis grænse, selvfølgelig) om jeg vinder eller taber, for han er fed at spille.

Da Tekken 6 trailerne kom, og jeg begyndte at se lidt matchvideoer på youtube, så måtte jeg spille Leo. Jeg mener. Hvordan kan han ikke være fed?! Han bruger samme kampstil som min main fra Dead or Alive 4, Eliot. Han ligner tilmed også en pige ligesom Eliot, og går i det samme tøj som Eliot. Jeg kommer til at elske Tekken ligesom jeg <3 Eliot. Men næ nej. Nu har jeg spillet ham i snart en måned eller hvor lang tid Tekken 6 har været ude på Xbox. Leo føles ikke rigtigt, men stadig blev jeg ved med at spille ham, for jeg ville så gerne holde af ham. Jeg kan bare ikke lade være med at føle det som om, at jeg spiller en andenrangsudgave af Eliot, hver gang jeg er i ringen med Leo. Leo er Eliot bare uden alle de små ting, der gør Eliot fed at spille.

Jeg prøvede så at gå i gang med King. Med ham kunne jeg i gå galt i byen. Jeg elsker dropkicks, Clothesline og komplicerede kast, right? Jeg spiller tit grapplers, men King kan jeg heller ikke få til at køre. Han har kun to moves, jeg kan lide. Sidestep + LK+RK og Counterhit frem, frem + RK. Jeg vil ikke sige at King og Leo ikke er fede figurer. Jeg er bare så absurd kræsen, men hensyn til, hvem jeg vil spille. Leo og King er stadig blandt dem, jeg synes er fedest i Tekken, men de mangler lige dét sidste, der gør, at de lige er mig.

Mit problem har nok været, at jeg har nogle stilarter eller typer af kæmpere, jeg generelt kan lide, og så forsøger jeg, at tvinge mig selv til at hype dem. I stedet bør jeg nok finde en figur, der er unik for det spil, jeg spiller, for det ender altid med at være dem, jeg synes er fede. Eliot var denne eneste af sin slags, indtil Namco kopierede ham i Tekken 6. Det er sjovt ( og faktisk okay i min bog); hvordan fighting spil, kompierer hinandens figurer. Tekken 6 havde Bob, og så skulle SFIV selvfølgelig også have en hurtig og fed mand i Rufus. DOA4 havde Lisa, og så skulle VF5 have El Blaze og SFIV El Fuerte.

Jeg har Goh som Main i VF, og Yoshimitsu som main i SoulCalibur. For mig er de to figurer, der gør hver deres respektive spil fede. Jeg fatter ikke en meter af SNK vs Capcom Chaos men giv mig Hugo, jeg skal nok more mig og give modstanderen sved på panden ved hjælp af Clotheslines og Air-Throws.

Pointen er, at jeg har fundet en mand i Tekken 6, som jeg kan lide! Lee Chaolan. Jeg har kun spillet med ham i tre dage, men hold kæft, hvor er det sjovt! Jeg er ikke særlig god med ham, og min ranked winrate er kun 52%, men han er bare så fed, at det er ligemeget. - og så laver han de vilde lyde, når han slås! Det er fandeme vigtigt! Der er lidt Kung-Fu over ham mikset godt med Street Fighting. Det giver også mening jævnfør hans storyline, der lyder han levede på gaden indtil Heihachi adopterede ham, og han begyndte at træne med Law og Paul i USA.



03-12-2009 - 22:03

Tag din top af.


Dette er årest fedeste track. Lyrikken er monsterfed, og jeg kan slet ikke vente til resten af Mixtapet. Jeg taler selvfølgelig om UdollaTegn og Niggeren i Slædens; Tag din Top af.

Generelt er blogs, der bare indeholder en Youtube vid fesne, men jeg vil gøre en undtagelse og flashe dette fantastiske nummer. Elsker det.



Selvom om du ikke er til genren, så giv det en chance.

Shin. :D
01-12-2009 - 21:47

Top 10 Xbox 360 spil - 2009


Året er ved at rinde ud, så det er tid til at få opdateret listen over xbox 360´erens bedste spil. 

Først skal vi have årets skuffelse. Her er tale om at spil, der på papiret ville have uendelig levetid. Blood Bowl. Vi blev lovet online liga´er, mulighed for at lave sit helt eget unikke hold og tage det tops online. Desværre var det åbenbart kun i PC versionen. Muligheden for online liga´er e fjernet, da Microsoft ikke ville lade et lille og ukendt firme som Cyanide stå for deres egne servere. Det er dog ikke det værste. Det værste er at muligheden for at få Star Player Point online er ikke eksisterende. Det betyder at dine spillere ikke kan udvikle sig og lære nye ting online, og at alle vil spille med begynder holdene. Dine spillere kan heller ikke blive skadet online, så det skal du heller ikke tænke på. Det dræber det, der gør Blood Bowl til Blood Bowl synes jeg. Man bliver ligeglad med sit hold, og sine spillere. Cyanide har dog netop idag officielt sagt at de arbejder på en patch. Hvad den indeholder ved jeg ikke, men jeg håber og beder til, at det vil være, at man kan bruge det samme hold hele tiden online. På både godt og ondt. Får vi online SPP og Skader, så ryger Blood Bowl helt sikker på listen næste år.

Det har været svært at placere spillene helt præcist. Især fordi, at der jo også er tale om forskellige genrer, men her kommer den;


10. 50 Cent: Blood on the Sand



Årets overraskelse er uden tvilv 50: Cent Blood on the Sand. Nøj, hvor er det fedt. Det er en simpel arcade-style shooter, som bare er så over the top at det er fedt. Man giver den så meget gas, og det føles så godt. Spillet har også fantastiske dialog og gyldne one-liners som "I´m Gonna Kill Your Whole Fucking Generation, MotherFucker". Spillet kommer også med et vildeste soundtrack, super vigtigt, når man activater Gansta Shootin´. Fiddy fik i den grad sat aller playerhaternse på plads, der havde dømt spillet som være en gang crap uden have prøvet det.

9. Mortal Kombat vs DC Universe




Mortal Kombat vs DC Universe sætter vores helte fra Mortal Kombat op imod duksedrengene fra DC. MK vs DC har ganske vist 3D grafik, men spiller som 2D fighter, og gameplayet minder derfor om det fantastiske UMK3 - bare med en håndfuld nye figurer i form af heltene fra DC. Gameplayet er derfor supersprødt, og derfor helt klart et spil, jeg kunne tænke mig at smide en masse timer i. Desværre kører spillet knapt så heldigt online.


8. Fatal Inertia




Vi skriver det 22. århundrede og tidens hotteste sport er Fatal Inertia. Et Racerløb, hvor biler er skifter ud med hovers, der flyver med mere end 500 km/t. Alle kneb gælder, bare du kommer først hen til næste checkpoint. Spillet har tre ting, der bare gør det røvfedt. Den første er styringen. Det kan være svært at forklare, men i dette spil er en dimension mere end i andre bilspil. Du skal ikke kun bekymre dig om at dreje til højre og venstre, men derimod også flyve op og ned, og tippe næsetippen den rigtigt vej alt efter, om det går ned ad bakke eller op ad bakke. Våbendesignet er også i toppen. Modsat mange andre spil i denne genre, så skiller Fatal Inertia sig ud ved, at næsten alle spillets våben er fysik-drevne. Ikke noget med laserkanoner, maskingeværer eller flammekastere, men derimod våben, der påvirker modstanderens hover og forsøger at få dem til at chrashe i stedet for at skade dem direkte. Så ikke nok med at du skal holde koncentration for kunne tage 180 graders sving med 500 km i timen, så skal du udover modstandernes hovere også kæmpe med din egen hover, der hælder faretruende meget til den ene side eller nægter at dreje samme vej som du vil. Det bedste afspekt af spiller har jeg gemt til sidst, og det er også det, der afgør om man hader eller som i mit tilfælde elsker Fatal Inertia. Banedesignet i FI er så grotesk og svinsk designet. Det er så tydeligt at banerne kun er lavet til at pisse folk af, og få dem til at chrashe. Elsker det.


7. The Outfit




The Outfit kan bedst beskrives som et Action RTS, hvor du styrer slagets gang som soldat i 3. person. Spillet er fyldt med action, stereotype helte og vigtige strategiske beslutninger. Spillet fungerer rigtigt godt, og er alt for skægt.


6. Marvel Ultimate Alliance 


Marvel Ultimate Alliance er hjernedød-Dungeon-tæskeri, når det er bedst. Spillet er kræs for enhver Marvelfan og indeholder næsten alle ens yndlingshelte. Det eneste, der skuffede lidt, er at Activision/Raven har simplificeret spillet lidt og gjort det nemmere, siden X-Men Legends, så det appellerer til flere mennesker. Det er dog stadigt et af de allerbedste spil til boksen.


5. Chromehounds


Spillet med den til dato mest gennemførte onlinedel. Lige fra klansystemet til de uendeligt mange muligheder der er, når man skal bygge sin dræbermech. Det er en fed fornemmelse, når man sammen med sin Squad styrer 6 kæmpemæssige robotter henover slagmarken medens, at man flasher det kæmpestore Dannebrog, som man selvfølgelig har sat på sin Hound.


4. Ridge Racer 6


Der er ikke så meget at sige. Bundsolidt Arkaderæs med en masse fede biler, gennemtænkte baner og et rigtigt veludført driftingsystem. Elsker det.


3. Full Auto





Full Auto har for mig meget været den absolutte bedste onlineoplevelse på boksen hidtil. Det er fantastisk underholdene at køre folk af banen online, og bare se på, hvordan bilvrag flyver til højre og venstre. Hånden på hjertet så er Full Auto det bilspil, der har de allerfedeste chrashes nogensinde. Elsker det.


2. Shadowrun




ShadowRun er en multiplayer-basseret Cyberpunk online FPS shooter med fantasy 
elementer, hvor du har mulighed for at spille ting som Elver og Trolde, samtidigt med at du udstyrer dem med diverse isenkram og tildeler din figur evner til at kaste med lidt magi. Et spil, som alle mine mange (:P) læsere af min blog ved, jeg har beskæftiget mig rigtigt meget med. Spillet indeholder bare så meget, og er så godtbalanceret. På trods af alt det gøjl, man kan i spillet, så har det fedeste for mig været, når en fra holdet råber " Så skal der riffles!" i headsættet, hvorefter vi løber hen til nærmeste hjørne, sætter os på hug, og så ellers bare giver den gas med at riffle hvad, der populært kaldes for "piss-elvere". Det alene ville være nok til at give spillet en placering på denne liste. Omvendt, så er spillet så veludført, at det også er alt for skægt, at være Elveren med Wired Reflexes. der har stjålet fjendens Katana, hvorefter man tonser afsted mod dem, der rifler, blokerer deres skud, alt imens, at du bare kan se, at de er lammet af panic og ænker "oh Fuck" lige inden du hugger dem midt over med Katanaen og afslutter med et veltilfreds; "Hva´så dér, Bitchez?"


1. Dead or Alive 4


Dead or Alive 4. En fantastisk fornøjelig fighter, med et solidt og dybt gameplay. Det er måske ikke helt on pair med Virtua Fighter 5 rent gameplaymæssigt, og heller ikke helt så balanceret, med især Kasumi og Hayate, der skilder sig ud, som værende bedre end alle de andre figurer. Alligevel er spillet så vanedannende, og accelerer især på Online-Delen, hvor det er muligheder for ting som Online Turneringer, Winner-stays og sidst, men ikke mindst, min personlige favorit; Tag Team battles, hvor du og en online-buddy kæmper sammen mod to andre.


Coversne er som altid tyv-stjålet fra IGN.com

Love,

Shin


Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her