Da Senzai's blog
28-10-2007 - 10:38

Ingen Disconnecters endnu!


Uha, så har jeg været i selskab med Virtua Fighter i to dage, og jeg er faktisk ikke støt på en eneste Quitter endnu. Det skyldes helt sikkert, at Sega har lavet leaderboardet således, at man får 4 Point for at vinde en Kamp og 1 Point for at tabe. Så det kan slet ikke betale sig at disconnecte, for så får man bare ikke noget. Det betyder også, at leaderboardet mere eller mindre viser, hvem der har flest wins og ikke noget med Win-Average. Det er sådan set også meget nice, for så er der ingen boosters, og en spiller med Statsne 5761 Wins og 3917 losses er nok en del bedre end en fyr, der har 12 wins og 4 losses.

Det viser et eller andet sted også hvor nederen Sega er. Det har været i stand til at lave en fantastisk netkode, og ved (imodsætning til næsten alle andre spil), hvordan systemet skal laves så folk ikke quitter. De viser jo, at de ved, hvordan et spil skal laves ordentligt, og ser man spiller Arcaderne er det jo så nice med player profiles, items battles osv. De har virkeligt tjek på, hvad de laver .

Men vil de så tillade, at man kan være flere end to spillere i en player match lobby, så spillet ville være perfekt? Næ! For vi kan jo ikke have, at spillet skulle kunne konkurre med arkade hallerne, for dem har vi jo så mange af her i Westen. Det er jo ligeså svinsk som, at Sega ikke udgiver VF5 på boks i Japan, fordi de er bange for at de vil miste for mange penge i arkaden på, at det er online.

Jeg er stadig af det indtryk, at Gameplay-mæssigt, så er det den bedste 3D fighter til dato. Jeg er tilmed også stadig vildt imponeret over Animationerne i spillet. De er så afsindigt velfudførte og især de forskellige kast fejer virkeligt benene væk under mig. Tjek det selv her:




Med hensyn til min egen Goh, så kører det ikke så godt. Jeg er begyndt at få tæsk nu. Ved ikke rigtigt, hvad jeg skal gøre. Der må vel bare mere øvelse til.
27-10-2007 - 11:16

Mit Goh Notepad



Så har jeg haft VF5 en dag, og jeg har besluttet at Goh bliver min main. Jeg har leget lidt med ham igår aftes, og har fundet nogle moves og komboer, som jeg synes fungerer godt.

Efterhånden som jeg finder flere ting med ham, så bliver de tilføjet. Jeg er endnu ikke helt inde i Kampsystemet, så det kan godt være, at det ikke er alle de komboer, jeg har skrevet, der er garanterede eller, at de virker på alle chars.

F. eks ved jeg, at i b,f+K+G --> b,f+K --> f,f+K --> d/f+P kan modstanderen TechRolle allerede efter b,f+K (selvom, der ikke rigtigt er nogle, der gør det :P)



Champion Moves;

f,f+K

P+K, f+P+G

D,f+P+K

d+P

Comboes;

b,f+P --> f,f+K --> d+P+G

b,f+K+G --> b,f+K --> f,f+K --> d/f+P

b,f+K+G --> K+G,P

f,f+P+G --> f,f+K --> d+P+G

d/f, d/f+P --> d+P+G (GARANTERET! Yay!)

CH b/d+k --> d/f+P+K+G

CH f,f+K --> d+P --> D,f+P+K --> d+P+G

CH b/d+K+G --> d+P+G

CH f+K --> d+P+K+G --> b,b+P+G ( AKA, Rofl. Hvor blev dit liv af? xD)

Juggles;

CH f,f+P+K --> b,f+P+K,P,P

b+P+K --> P --> f+P,P

b+P+K --> P --> f+P+K, P

Setups;

P,K,b --> P+G

Wake up d+K --> D,f+P+K --> f,f+P+G --> f,f+K --> d+P+G






07-10-2007 - 22:19

Hvad laver jeg også derinde?


Kender I også det, at I har et spil, som I altid Gamer, når I er Negative, men bare ikke bør game?

For mig er det uden tvivl UMK3. Hvis jeg er bare i lidt dårligt humør, så kan jeg være helt sikker på, at jeg pissenegativ efter at havde spillet det. For det første er det næsten kun idioter, der spiller det, og hvis man først får bank i UMK, så får man altså røvfuld. Jeg går endnu mere ned, hvis jeg taber til 4 Kabal´s i træk. Så tænder jeg helt af. Kan også blive edikkesur og vred, hvis jeg taber til en smoke, der tager 40%+ af mit liv med sin Teleport til dial af combo lort. Nøj, hvor kan jeg blive pissed. Får man endeligt blocket Kabal eller andre Mofoes, og skal til at straffe, så fucker pispaddet ens Kombo op.




- Nej, hvor vi loller, hva´? Idiot.




Når man endeligt vinder nogle matches, og du så møder folk igen, så vælger de Kabal, og er alt for cheap. Det værste er så når de vinder, for så hoverer de og siger at man er shit osv. Forhelvede. Tager tit mig selv flere gange i at sige "Godt du kan vinde med Kabal, din Spasser!"

Et eller andet sted så fatter jeg slet ikke, hvad jeg laver inde i UMK3. Bliver altid så negativ og kæmper up hill battles hele tiden med min Liu. Liu er så fucking cool. Men han er jo lort. Latterligt svære Komboer i forhold til hans grinagtigt ringe damage.

Jeg gider bare ikke alle de Kabals, Smokes, NightWolves og Subs, altså. Sub er ikke så slem igen, men det er så neder at spille imod Sten. og af en eller anden grund bliver Liu hele tiden ramt af Ice Clone, hvorefter han får den samme fatality, som vi har set så mange, mange gange før!.

Banker du ham, er du bare en Cheap Danish Cunt, hvorefter du kan være 100% på at sige "HEJ KABAL" bagefter.

Nøj, hvor kan jeg blive Negativ. Alligevel har jeg snart 3000 online kampe i det. Fatter det ikke.

Fik også en GoW invite det. Det er edderrådenme også et pis-spil.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her