Da Senzai's blog
01-06-2013 - 01:44

GRID 2 - de andre kører ind i mig hele tiden.


Jeg kom til at købe GRID 2 alligevel, og det er faktisk helt okay.

Der er dog et lille frustrationsmoment. 

De andre spillere kører ind i mig hele tiden!

Jeg spiller kun competitive spil online, da det er meget sjovere at banke rigtige mennesker end computerstyrede robotter.

Derfor plejer jeg, at blive glad for at møde andre spillere i bilspil, men ikke i GRiD 2. 

Der er det mega-irritererende. Det er som om, at GRID 2 ikke er lavet til at blive spillet med andre spillere.

Der skal ikke andet til end et lillebitte puf til fra en af dine modkører, og så er du gameover. Det samme, hvis du kører end i en lille sten eller rækværk (f. eks fordi du blev skubbet), så snurrer din bil rundt. 

Okay, Okay. Måske er det her et andet bilspil, end hvad jeg plejer at spille. Jeg sænker derfor farten i første sving for ikke at jerne ind i de andre spillere, og ødelægge deres løb, men så kommer der bare en anden tosse, og tonser ind i røven på min bil, så den smadrer ind i de andre.

I andre spil.

Jeg har spillet ret mange online bilspil på 360´eren, og der bliver jeg bestemt ikke ked af, at møde de andre spillere. Der er det bare sjovt/Hyggeligt.

I FlatOut er det AweSome, hvis en anden kører tvinger dig til at ramme en væg med 300 km/t. I det spil bliver du ikke straffet nær så hårdt, hvis du bliver skubbet til. Der kan bilerne tåle noget. Derfor er det også så meget federe, hvis en anden person smadrer din bil eller du selv ødelægger den.

 I Full Auto der... lad os bare sige, at når folk kører galt i det spil, så kører de galt. I Full Auto er det en del af gamet at skulle køre uden om vragdelene fra de andre spillere.

Ellers er den elegante løsning, jeg oplevede online i Ridge Racer 6. Der kører andre spillere ganske enkelt uden om dig istedet for ind i dig. At kører løb online i RR6 er praktisk som at kører en time-trial. Så pænt opfører folk sig i det spil. I RR6 er det dog også sådan, at man mister meget fart ved at køre ind i de andre biler. Både ham, der bliver ramt, men også ham, der skubber til de andre.

I GRID 2

I GRID 2 er jeg bare like... OMG, nu pisser I af, og lader vare med at skubbe til mig hele tiden!

Spillet har sådan en arcade-feel, og det går pænt hurtigt - bilerne har bare ikke arcade-durability, sådan et spil kræver. De kan ikke holde til det spil, de er med i. Eller måske rettere, de mennesker, der kører dem.

Men altså, Dunno. Jeg gider ikke rigtigt spille mod AI´en, men omvendt, er det pænt irriterende, at de andre kører ind i mig.

Jeg kan selvfølgelig også sige; Yo! Jeg er 1000/1000 i Full Auto, Bitches! Og så forsøge, at vinde mine løb ved at køre de andre af banen - istedet for fra dem.

 Det er frustrerende at bilerne crasher så let, når folk kører som mongoler.

Dem, der har lavet GRID 2 burde havde taget en beslutning og holdt sig til den. Der ser fedt nok ud, når bilerne crasher, det virker bare ikke som om, at det hører med til spillet, og dets stil.

Det er også plat, at man bare kan trykke Y for at resette sin bil, og så forsvinder den fra banen, og du kan ikke blive kørt ind i et par sekunder. De ene øjeblik skal man puste til dig, og så kører du galt, og det næste er du på magisk vis inde banen igen, invulnerable, og kører videre. Dog med et tidstab.

Commit dog til styrtet, når det skal være så nemt at ryge ud af kurs. Der er det federe i Full Auto. Når man kører galt. Ja, så ligger din bil på hovedet ovre i hjørnet. 

Det virker også dumt i GRID 2, at jeg - netop fordi, at det er så nemt at køre galt - for alt i verden vil undgå, de andre tosser, der er kørt galt. Og derfor drejer jeg af, men det skulle jeg ikke have gjort, fordi, at de andre alligevel resetter deres bil.

Jeg giver det lige en chance mere - men nøj, det er træls, at folk kører ind i mig hele tiden.

Andre, der har spillet GRID 2 online?

- Shin 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her