Da Senzai's blog
13-11-2012 - 16:38

Jeg var en tur på biblioteket.


Det er længe siden, jeg besøgt mit lokale bibliotek. Jeg havde lyst til et gå-tur, så jeg kunne ligeså godt slå et smut forbi. 

Marvel

Det er altid lidt en special oplevelse. De havde et par danske X-Men blade, og jeg kunne selvfølgelig ikke lade være med at bladre i dem. Jeg savner X-Men og generelt Marvel-Blade på dansk.

 Det var meget nemmere at læse at X-Men dengang Michael G. Neilsen, Marvel-Morten og senere Kim Helt stod for at redigere de danske blade og strikke-historier sammen for os. Jeg vil gerne læse X-Men igen, men ser jeg på amerikanske tegneserier, så virker det så uoverskueligt med 3-4-5 ongoing X-Men titler på samme tid med characters, der springer ind og ud af de forskellige serier.

I starten af hvert dansk blad stod, der også hvilke amerikanske numre de brugt materiale fra, som f. eks 2 numre af Uncanny X-Men, et fra X-Force og et fra X-Men Legacy. På den måde fik den samlet lange sammenhængene og kronologiske historier, hvor man fik alt det vigtige med.

Marvel´s Civil War historie læste i mine øjne også bedre på dansk. Der fik man Spider-Mans personlige historie, og så det hele fra hans perspektiv, og det var rigtigt godt fortalt. Det blev gjort ved at Civil War blev bragt i det danske Spider-Man, og imellem Civil War numrene blev Spider-Man numrene isat kronologisk korrekt, så vi fik det hele fra Spidey´s perspketiv samtidigt med, at vi fik den omkringliggende historie.

Jeg savner, at man kan læse et Marvel Blad som Spider-Man eller X-Men og så få det hele med. Jeg savner Marvel på dansk, og det var synd, at der ikke blev sat mere pris på den Danske Redaktion - ihvertfald fra min side.

Gameplay

 Jeg studsede også over det danske spil-magasin Gameplay. Jeg har ikke læst rigtigt spilmagasiner siden dengang, jeg havde abbonoment på Officielt Dansk Playstation Magasin. Fedt at vi har et Dansk spilmagasin, der tilmed virkede ret godt. Jeg sidder lige nu og får helt lyst til et tegne abbonoment på det.

De andre 

Som jeg så mig lidt mere omkring blev jeg noget overrasket over, at de faktisk havde en god portion tegneserier. Udvalget er selvfølgelig begrænset, men der er rigeligt at give sig ikast med. Der var alligevel en god del på dansk. Serier som Loveless, Det Mørke Tårn, Sin City og andet guf. Jeg har også tidligere læst Daredevil: Yellow og Nyx: Wannabe, der begge var gode oplevelser.

De havde også en god del Mangaer og Europæiske tegneserier (Skydoll! Den har jeg altid gerne ville læse!), og generelt historier jeg ikke har læst før. Jeg vil til at besøge biblioteket mere. For at udvide min horisont og få læst serier, jeg ikke kender. Jeg kan gøre det uden at bruge penge, og uden at skulle bekymre mig, om, at jeg ikke plads til dem derhjemme.

Som altid var det en fornøjelse af aflægge dem et besøg, og det vil jeg prøve at gøre noget oftere.

 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her