Da Senzai's blog
20-10-2012 - 13:48

Verdens heldigste spil! ^_^


Jeg spiller alt for meget Duels of the Planeswalkers og i dag er selvfølgelig ingen undtagelse.

Jeg spiller Dream Puppets ( se liste ), der nok er det dårligste deck i spillet, og jeg møder en fyr, der spiller Grinning Malice, som kæmper mod Obedient Dead, Born of Flame og Goblin Gangland om at være det bedste deck i spillet.

Ikke nok med at Grinning Malice er et super-deck, så er det absolut også, det værste Match-op for min langsomme version af Dream Puppets. Grinning Malice kan være brutalt hurtigt om så hjælper det ikke, at de spiller 4 Demigod of Revenge, når nu Dream Puppets er et mølle-deck, der smider kort i modstanderens grav.

Jeg holder en hånd, der hedder: 3 x Island, Counterspell, Icy Manipulator,  Visions of Beyond og Telemin Performance. Jeg kigger lidt skeptisk på den, men beslutter mig for at holde hånden alligevel velvidende om, at der ingen action-kort er. For lad os være ærlige. Med min pro-liste, så bliver det ikke bedre alligevel.

Modtanderen starter.

I hans tur tre sender han en Blightning afsted, men jeg har heldigvis to mana åben til min Counterspell.
Det bliver mig. Jeg smider et land i bordet og sender turen videre.
 
 Han tapper 4 og spiller en Wrecking Ball for at smadre mit land. Jeg pauser spillet i respons og spiller min Visions of Beyond for at trække et kort. - og Lur mig om der ikke lå en Counterspell på Toppen! Jeg skynder mig selvfølgelig at spille den (LIKE I HAD IT!), mens Wrecking Ball stadigvæk er på stacken!


  


I min tur spiller jeg en Icy Manipulator og giver turen videre.

Min ven på den anden side af bordet forsøger sig med en Avatar of Discord, og discarder to, da den rammer bordet. I min tur trækker jeg et kort, og i samme øjeblik, jeg ser, at det er en Æther Adapt, tæver jeg løs på A-knappen ( LIKE I HAD IT), og sender min modstanders Avatar of Discord op på hånden. Jeg stopper selvfølgelig spillet for at bruge 3 minutter på at sende ham en privat besked, hvor der står "hehe, more like Avatar of DISCARD! xD"

 


Jeg når til land nummer 5 og spiller min Telemin Performance. Som en chef, flipper jeg min Modstanders Grave Titan fra toppen.

 


Jeg hugger min modstander ned på to liv inden kan finder et svar til Grav-titanen, som han har været så venlig at låne mig. Jeg har 4 zombier med to i angrebsstyrke hver, og min modstander har ingenting på bordet.

Muligheden for at Stevens´e ham (At vinde ved at give modstanderen skade til at ham kommer ned på præcist 0 i livspoint) er åben, og jeg angriber ham derfor kun med 1 Zombie, der selvfølgelig dør til en Terminate. Turen efter sender jeg igen en enkelt Zombie afsted, og dens hovede ryger af til en Go for the Throat. Tredje tur er lykkens.. Tur. Og Zombie nummer tre kommer igennem for 2 og sender min modstander på 0.

Jeg skynder mig at trykke på den store knap på controlleren for at type ham en message, hvor der står "Steven LETH´! ^_^". Desværre fryser Xbox 360 guiden inden, jeg når at trykke send. Det er nok karma, hehe :P

Duels of the Planeswalkers skal spilles fra toppen af decket, og man kommer ikke uden om, at når begge spillere spiller fornuftigt, så er det lidt held, hvem, der vinder. ^_^.

 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her