Da Senzai's blog
06-10-2012 - 21:41

De spiller spillene, så jeg ikke behøver.


Jeg er gamer. Videospil er en af mine fritidsinteresser. Der er ofte lange perioder, hvor jeg ikke rigtig spiller noget, men jeg synes stadig at videospil er spændende.

Grundene til, at jeg ikke spiller kan være flere, men ofte er det bare dovenskab. Fighting Games kræver for meget energi og koncentration, mens Japanske rollespil kræver meget commitment og tid. Spil som Lost Odyssey og Resonance of fate er fantastiske, men ikke ligefrem titler, man kan smide i maskinen en halv time af gangen.

Andre gange er der også spil, jeg er nysgerrig omkring, men som jeg undlader at købe, da jeg ved, at jeg simpelthen ikke får dem spillet alligevel. På min reol kan jeg ligenu tælle 13 Xbox 360 titler, jeg end ikke har haft i maskinen.

Jeg har fået øjnene op for diverse you-tube kanaler, der gamer, og uploader deres spil. Gennem dem, kan jeg få mine gaming fiks dækket, og stillet min nysgerrighed, uden jeg selv behøver fyre op for noget.

Min helt store favorit i øjeblikket er Weapons of Mass Gaming. De spiller primært Duels of the Planeswalkers. De er ikke nødvendigvis verdens bedste gamere. Tilgengæld spiller de med hjertet, og det er det, der gør dem så underholdende. Det er også imponerende, hvordan de formår at hype kampene, når det de spiller ikke er andet end et fucking kortspil. 

Udover DotP har de hver fredag et segment, der hedder "what the friday are they playing", hvor de to værter vælger hver deres spil, de gerne vil vise. Blandt andet har de spillet High-Level Pac-Man og det var priceless!

Udover WMG, så elsker jeg også, at se Excellent Adventures med Gootecks og Mike Ross. De spiller Street Fighter IV online, men har også spillet andre spil såsom Marvel Vs. Capcom og SFXT. Både Mike Ross og Gootecks er to meget dygtige spillere. Det sjoveste i hele verden er dog, at se deres ansigt-udtryk, når de taber. Især Mike "I´m the Best!" Ross er guld, når han får tæsk. De uploader ikke så tit, som de har gjort, men det er godt, når de gør!


Sidst, men ikke er mindst er der spilsiden GiantBomb, der handsdown er det bedste Gaming-Site på nettet. Jeg lytter trofast til deres 3-timer lange podcast, hver uge, og det er godt. De laver Quick-looks af rigtigt mange spil. I modsætning til bare en anmeldelse synes jeg, at deres quicklooks siger meget mere om et spil. Jeg linker ikke til at quicklook her, men I får lige Jeff G´s anmeldelse af en af de bedste shootere i denne generation. Genialt spil og solid anmeldelse.


En mention går også ud til the online warrior, der også spiller en masse. 

Når jeg ser disse kanaler, så er jeg ofte så underholdt, at jeg slet ikke behøver at spille spillene selv.

- Shin 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her