Da Senzai's blog
10-09-2012 - 20:41

Lad være med at spilde dit liv.

Dette indlæg er måske ikke så dybt, som overskriften lyder. Alligevel kan jeg ikke lade være med at synes, at der er en snert af sandhed.

Egentligt gad jeg ikke ned og træne idag. Det er utroligt, så mange dårlige undskyldninger, jeg kan nå at finde på fra, jeg har fri fra arbejde 14.00 til, at der er træning til klokken 18.30.

Jeg havde tændt ovnen, og smidt Power Ranger´s Dvd´en i Xbox´en. Inden da havde jeg diskuteret flere gange med mig selv, om jeg gad til træning eller var for træt.

Discen er bootes op. I åbningscen - som et tegn fra himlen - ser vi Zack (sort Ranger) og Jason (rød Ranger) nede i The Gym i fuld gang med en Sparrings kamp. Der laves både ben-fejninger og cirkel-spark. Så tænker jeg! Hvis selv Power Rangers har tid og brug for at træne, så har jeg også!

Jeg lyn-pakker min Gi og suser afsted mod Dojoen.

Jeg er glad for, at jeg gjorde det. Det sværeste ved Træning er for mig at komme afsted. Det kan godt være, at jeg under træning ligner en, der er ved at dø, men bagefter har jeg det godt, og føler mig som Kongen af Verden. Jeg er glad og har det godt.

Det værste er de dage jeg pjækker. For hvad jeg laver istedet. Sidder og spiller smart på nettet, og stener spil på boksen, selvom jeg egentligt ikke gider. Hvad får jeg ud af det? Intet! Når dagen lakker mod enden, kan jeg ikke lade være med at føle, at dagen er spildt. Jeg føles tom inden i og er træt af mig selv.

Efter træningen har jeg det godt. Jeg får det ikke kun fysisk bedre. Det er også sundt for sjælen. Når jeg ikke laver andet end work, sten på nettet, sov, work, repeat. Får jeg så mange negative tanker og følelser, der klumper sammen oppe i mit hovedet. Efter Karate-træningen. Er det som om, at jeg for et reboot, og for tømt hjernen negative tanker, og hader mig selv mindre. Så er jeg frisk igen, og kan klare en dag mere.

Det er sgu vigtigt at lave andet, end bare, at sidde hele dagen på nettet eller foran boksen. Det går hurtigt mange dage, hvor man føler, at man opnår absolut intet.

Love,

Shin.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her