Da Senzai's blog
19-08-2012 - 09:02

Sidste generation´s trends.

Noget, jeg synes er sjovt er se på, er de forskellige ærke-typer inden Fighting Game characters. 

 De fleste fighting spil har alle de kendte typer som; Karate-Fyren, Pro-Wrestleren, Den oldgamle Kung-Fu mester og den obligatoriske Bruce Lee-klon.

I den sidste generation eller bølge af Fighting Spil var der tydelige overlapninger og trends, da der skulle findes på nye kæmpere til allerede store lister over kæmpere. 

Det første Fighting-spil der udkom til Xbox 360 var Dead or Alive 4. Blandt deres nye figurer var der den Mexicanske wrestler - Luchadora´eren - La Mariposa. De introducerede os også for den for den unge hvide Kung-Fu fyr, der egentligt godt kunne ligne en tøs, nemlig Eliot.

Et halvt år efter Dead or Alive 4, udkom Virtua Fighter 5 i de japanske arkader. De skulle også finde på nye kæmpere. Akkurat som Dead or Alive 4, så havde Virtua Fighter aldrig haft en Mexicansk wrestler, så der fik vi El Blaze.

Den næste store Fighter-titel, der skulle komme var Tekken 6. De så tøse-drengen, Eliot fra doa4, og tænkte; Hey! Han er da meget fed. Sådan en figur vil vi også have. Og vupti, så ankom Leo til arenaen. Han ligner tilmed en pige (nogen mener, at han er det), ligesom Eliot. I Dead or Alive 4 spillede jeg primærk Eliot, og I Tekken 6 spiller jeg kun King, Lee og Eliot, og lad mig sige en ting. Eliot og Leo er praktisk talt, den samme figur. Det er kun fedt, når man som jeg er vild med deres kampstil, Xing Yi Quan. Tekken 6 lægger heller ikke skjul på det, da man kan costumize Leo, så han/hun ligner Eliot på en prik.

En ny figur er selvfølgelig ikke nok, så der Namco fandt på flere. Heriblandt Bob. For hvad er sjovere en stor fed hvid amerikaner, der bevæger sig som en lille-hurtig Kung-Fu kæmper på 50 Kg?

Næste spil på listen var Capcom´s Comeback, Street Fighter IV. Der skulle heller ikke mangle noget i deres Roster. De kom med den store fede hvide Kung-Fu-Mand, Rufus. Street Fighter har heller aldrig haft en Luchador, og de kom op med El Fuerte.

De nævnte figurer er selvfølgelig ikke de eneste nye kæmpere vi fik, men det var de tendenser, jeg bed mærke i.

3 brydere fra Lucha Libre-skolen
2 unge hvide Xing Yi Quan drenge, der ligner piger
2 store fede Amerikanere med Lyn-hurtig Kung-Fu

Er der noget, jeg har overset?

Dead or Alive 5 og Tekken Tag Tournament 2 er lige rundt om hjørnet. Dead or Alive får endeligt sin Tae Kwon Do kæmper i Rig. Den anden nye figur er Mila, som vi i skrivende stund ikke ved noget om.

I Tekken Tag Tournament 2 er der desværre ikke noget nye figurer. Julia har dog taget en Lucha Libre maske på, kalder sig selv for Jaycee og har fået tilføjet nogle wrestlingmoves til sit gamle repertoire. Hun spiller stadig som Julia.

- Shin 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her