Da Senzai's blog
07-04-2012 - 14:51

Nyt Deck: Splinterfright.

Jeg sidder atter en gang ved skrivebordet for at lave et udkast til et nyt deck.


Jeg er blevet lidt træt af mit gamle hvid-blå Sun Titan-Image-Metalcraft deck. Det var ganske udmærket, og har også givet mig flere top 8 placeringer. Her på det sidste har decket dog føltes en tur eller to for langsomt, og jeg trænger til nogle nye kort efter at havde spillet det ved hver eneste turnering siden Innistrad blev introduceret.

Jeg spiller Magic: The Gathering ved at vende alle mine dyr sidelæns og tæske dem med store dyr, og det kommer jeg forhåbentligt også til denne gang. Jeg vil nemlig lave mig et blåt-grønt Splinterfright deck.


  


Decket går ud på hurtigt at sende creatures i min egen graveyard, og derefter spille monstre, der er større og sejere end min modstanders.


Lande 20


9 Forest, 3 Island, 4 Hinterland Harbor, 4 Buried Ruin.


 
Når jeg spiller et deck, der smider kort fra toppen af library´et og ned i graven, vil jeg gerne have en måde at få mine kort tilbage på. Buried Ruin har to funktioner. I starten af spillet giver landet mig mana, og når jeg ikke længere har brug for mana´en, kan jeg ofre landet og hente et artifakt op, og derved få et ”gratis” kort på hånden, så vi ikke løber tør for gas.


9 Forest – 3 Island ratioen er en erkendelse af, at med kun 20 lande i decket og 4 af dem (buried ruin) værende farveløse, vil jeg ofte blive mana-screwet, hvis jeg kørte lige mange af blå og grønne lande. Jeg vælger derfor at have markant flere grønne lande i decket end blå for så vidt muligt at garantere at grøn er den farve mana, jeg starter med og herefter bygge decket ud fra det.
Mana-fixing 12


4 Birds of Paradise, 4 Viridian Emissary, 4 Mulch.


 


 


 


Birds of Paradise er land nr. 21-24 og samtidigt creatures, der kan fylde graven op. Viridian Emissary hjælper med at finde Islands, og fungerer samtidig som en early beater eller chump blocker alt efter, hvad jeg spiller imod.


Nøglekortet her er Mulch. Den fikser min mana, og sender samtidigt dyr i graven, så vi kan få vores Splinterfright og Ghoultrees online – og så gør det heller ikke noget, hvis Mulch rammer ind i en Buried Ruin.


 


Møllekort 7


4 Trackers Instinct, 3 Armored Skaab


 


 
Trackers Instinct er essential for at decket fungerer. Den finder vores ondeste dyr, og sender resten i graven. Armored Skaab er endnu en måde for os at sende ting i graven, så decket kommer i gang.


 


Beaters 12


4 Splinterfright, 4 Ghoultree, 2 Kessig Cagebreakers, 2 Bonehoard.


  


Så er vi nået til det sjove. Splinterfright og Ghoultree er musklerne, og dem der udgør det meste af arbejdet med at banke modstanderen.

Kessig Cagebreakers bør i teorien bare vinde spil, så snart vi har nogle dyr i graven – Altså, hvis den får lov til at lave så længe nok til at angribe.

Bonehoard passer perfekt ind i et deck som dette. Den kan findes med Buried Ruin, og så laver den alle vores små filler-dyr om til deciderede trusler. Birds of Paradise bliver pludseligt skræmmende, når det er en 9/10 flyvende kæmpefugl. Nå ja. Også er Bonehoard på en Splinterfright bare dumt ^_^


 


Tricks 9.


4 Dungeon Giest, 3 Phyrexian Metamorph, 2 Artful Dodge


 


+ = WIN!


 


Dungeon Giest fungerer som removal, samtidigt med at vi får en 3/3 flyver, der kan samle Bonehoard op.


Phyrexian Metamorph er guld. For det første er det en Artifakt, der kan fiskes op med Buried Ruin. Derudover er det godt svar til legender som Elesh Norn eller Glissa, der godt kan blive et problem med sit First Strike og Death Touch. Metamorph matcher også modstanderens Titaner og Sværd, og ellers er den bare ekstra kopier af Dungeon Giest eller nogle af vores andre beaters.


Artful dodge er til for at hjælpe vores Ghoultrees lidt på vej ^_~.


 


I kan se alle kortene og mit Sideboard her.

Jeg har ikke spillet med det til en turnering endnu, men jeg glæder mig til at prøve det! :D

- Shin

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her