Da Senzai's blog
23-10-2011 - 20:31

Magi: Hjælp, der er ild i mig!


 Efter at havde spillet i turneringer med mit UW- Image Metal-Craft deck, så er jeg blevet helt bidt af Magic igen. Jeg fik derfor sneget et par spil ind i fredags ved FNM i Faraos.

Mit Deck.


Kamp-rapport.

R1: Jeg starter med en bye. Dvs. at vi er et ulige antal, og der er ingen modstander til mig, så jeg vinder automatisk. Gab.

R2 mod Sort-Blå Snapcaster Mage / Army of the Damned.

G1: Jeg mulliganner til fem kort, og får bank. I al fairness har jeg spillet et par gange før mod denne modstander, og har aldrigt vundet en competitiv kamp mod ham.
G2: Jeg laver det værste punt, jeg hidtil har lavet i min karriere. Jeg har Sunblast Angel på hånden. Min modstander tapper ud for en Army of the Damned. Jeg forstår åbenbart ikke at hans Zombier kommer i spil tappet, og at jeg derfor bare kan spille min Sunblast Angel og komme tilbage i kampen. Jeg giver derfor turen videre og dør.

Jeg er næsten fristet til at sige RTFC eller Read the Effin´ Card!

R3 mod Hvid-Grøn Aggro.

G1: Min modstander er straight op aggro i mit fjæs aggro. Et af de decks, der vinder så snart du snubler.  Jeg får heldigvis spillet både Etched Champion og Phantasmal Images, der holder ham hen nok til, at jeg kan købe mig en tur mere med Gideon Jura for, og herefter banke en Sun-Titan på bordet. Mit deck går herefter af, og jeg vinder med min Sun-Titan/Ichor Wellspring/ Phyrexia´s Core plan. Det vil sige, at mit deck fungerede præcist efter hensigten. Yes!

G2: Spil 2 er straks værre. Jeg er meget hårdt presset, men det lykkedes mig alligevel med nød og næppe stable et forsvar sammen med Champions, Images og Sværd. Herefter vinder jeg på plan C, der hedder dobbelt Sword of Feast and Famine på Inkmoth Nexus.R3 mod Sort-Blå Snapcaster Mage / Army of the Damned.

Det her er tre meget lange og komplicerede spil mod Lyngby´s lokale helt. Vi får spillet, hvad - der om ikke andet - føltes som et high-level Magic spil, hvor jeg sidder helt ude på kanten af stolen. Efter en hel masse tight og lidt Amazing playes. Det lykkedes mig at besejre ham 2-1. Da han skal til at scoope conceder jeg i respons, som den gentleman jeg er.

Han ligner forståeligt et spørgsmåltegn, men jeg forklarer, at jeg skal møde på work 06.00 dagen efter og alligevel vil droppe. Øv.

3-1 - drop er okay, synes jeg, og det piner mig meget, at droppe, når jeg er stadig er inden for money-range, men hvad man ikke gør for Føtex.


Tanker:

Sidste gang skrev jeg, at jeg ville komme Hex-Parasite i boardet. Jeg trak den faktisk mod GW-Aggro, og jeg var meget imponeret. Jeg fik bøffet en Garruk med den. Derudover giver den også metal-craft, og om ikke andet kan den angribe med et sværd. Jeg kan også få den tilbage med Sun-Titan. Det er også alt for fedt, at den kan slå flere ´walkers ihjel uden at man skal sacce den, så min modstander er faktisk nødt til at bruge et kort på at nakke den.  Jeg tilføjer derfor Hex Parasite nummer to i boardet. Jeg fjerner min ene dismember, da jeg tror, at jeg har nok removal i form af 4 O-Ringe, 3 Gideons, 3 Days og 2 Sunblast Angels.

Mit deck kører også meget bedre efter, at jeg har tilføjet land nr. 25. Jeg rammer land nr. 5 og 6 meget nemmere nu. Jeg er også  begyndt at vinde lidt mere efter det ene ekstra land er kommet i, men det kan selvfølgelig også bare være overtro :P

Nå, ja. Et af mine yndlingsplays, hvor fesent det end er; Er tidligt i spillet, når jeg har et Artifact (sværd, spellbomb, wellspring) + Etched Champion, og så spille en Image som Champ, og så dele flade ud.- Shin
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her