Da Senzai's blog
09-10-2011 - 11:10

Surrealistisk Søndag: Første rigtige turnering


Jeg var inde for første gang og spille med mit nyeste deck.

Listen jeg havde taget med så således ud:

Main Deck:

4 Ichor Wellspring
4 Solemn Simulacrum

1 Azure Mage
4 Phantasmal Image
3 Gideon Jura
3 Etched Champion
4 Sun Titan
4 Spellskite

3 Sword of feast and Famine

4 Oblivion Ring
2 Sunblast Angel

7 Plains
2 Island
3 Phyrexia's Core
4 Glacial Fortress
4 Seachrome Coast
4 Inkmoth Nexus

Sideboard:

4 Timely Reinforcements
3 Day of Judgment
4 Dismember
1 Batterskull
2 Azure Mage
1 Divine offering


Match-Rapport

Match 1 Vs. Tempered SteelEt matchup, hvor jeg ikke troede, at jeg havde en chance.

Game 1: Jeg får jeg straight op tæsk.

Jeg boarder herefter 3 Sværd, 4 Spellskite, og 3 Etched Champions ud. Ind kom 4 Timely Reinforcements, 3 Day of Judgment, 1 Divine Offering, 1 Batterskull og 1 Azure Mage.

Game 2 Vinder jeg på at spille Timely Reinforcements, og kopierer hans Signal Pest to gange med Phantasmal Image. Så er vi ligepludseligt ude i et racerløb, som jeg vinder ved at følge op med en Gideon Jura.

Game 3. Der Double Day of Judgmenter jeg ham, og så kommer han ikke i gang :D

Match 2 Vs. Bant-Aggro med Massere af dyr.Game 1: Når jeg ikke at komme i gang, før jeg får tæsk en Geist of Saint Traft og en Borgmester fra Avabruck.

Boarder ud: 4 Spellskite, ind med 3 Day of Judgment og 1 Divine Offering (da, jeg så et Sværd)

Game 2: Der kørte mit deck ligepræcis som det skulle. På trods af en tidlig Creeping Corrosion, der stopper min Ecthed Champion plus sværd-plan, så får Jeg gang i min Sun Titan / Image / Ichor Wellspring Maskine og får delt røvfuld ud med hvad der ligner uendelige Titaner.

Game 3: Han får hurtigt gang i Garruk Relentless og laver en massere 1/1 deathtouch ulve. Jeg kan hverken trække Oblivion Ring eller komme ind til Garruk, og taber derfor.

Match 3 Vs. Bant-Aggro med Massere af dyr.Jeg kan ikke huske så meget fra denne her.

Game 1: I spil 1 banker han mig med Garruk Relentless og Mentor of the Meek.

Ud: 4 Spellskite, ind 3 Day of Judgment og 1 Divine Offering (da jeg tror han er Birthing Pod)

Game 2: Jeg spiller en god Sunblast Angel og hiver den hjem derfra.

Game 3: Han får et lidt langsom start, og jeg spiller en Day of Judgment. Herefter kan han ikke trække så meget andet end lande, og jeg banker ham.

Match 4 Vs. Grøn-Hvid Tokens.

Game 1: Jeg muliganner, og holder en kedelig hånd med en gameplan, der hedder Inkmoth Nexus. Det eneste jeg spiller hele spillet er en Spellskite og taber selvfølgelig.

Ud: 3 Spellskite, ind: 3 Day of Judgment

Game 2: Jeg spiller det jeg tror er verdens bedste Sunblast Angel, der rydder hele bordet. Uheldigvis har han en Fresh Meat, og jeg er game over. Øv.Match 5 Vs. Birthing Pod.Game 1: Spil 1 er uendeligt lang. Mod slutningen synes jeg faktisk, at det kører meget godt, men ligepludseligt er der en Elesh Norn, og jeg kan ikke komme igennem med noget.

Ud: 4 Spellskite, 1 Azure Mage, ind: 3 Day of Judgment, 1 Divine Offering, 1 Batterskull.

Game 2: Jeg spiller to Ecthed Champions og to Phantasmal Images, der også leger Etched Champion. Jeg vinder uden de store problemer.

Game 3: I spil tre blev jeg ret bitter. Vi går i tid. Jeg har 3 Titaner på bordet, hvoreaf den ene er en image. Jeg har også en Gideon Jura. Han har ikke rigtigt noget på bordet, og jeg skulle kun havde haft en tur mere, og så havde jeg vundet. Sådan er livet, men det er var stadig nederen. vi ender i en uafgjort.


Match 6 Vs. Red Deck Wins

Klokken er 22.30 og jeg kan ikke tænke på så meget andet end, at jeg har været oppe siden 04:30, og jeg vil hjem i seng. Jeg vinder alligevel 2-0 uden problemer.

Konklusion

Decket kørte super, og jeg er tilfreds med 4-2 (hvis vi havde vi haft en tur mere i spil Match 5). Spellskite underperformede, og det eneste tidspunkt, jeg vil have den er, når jeg har brug for at beskytte en Sun-Titan mod Removal. Jeg fjerner derfor en enkelt til fordel for en Azure Mage. Magen giver kortfordel i lange spil, og mod aggresive deck kan den bytte med modstanderens dyr tidligt i spillet.

Inden turnering spillede jeg lidt casuals mod et Solar Flare deck, og det fik mig til at indse, at jeg mangler lidt hate i boardet til graveyard baserede decks. Dismember var et kort i sideboardet, jeg aldrig overvejede at boarde ind. Jeg fjerner derfor tre af dem til fordel for 3 Nihil Spellbomb.
- Shin
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her