Da Senzai's blog
25-02-2011 - 13:13

MyGamerCard.net 2005 - 2011


Det er en kedelig dag at vågne op til "in the world of Xbox 360". 

Jeg ved ikke om andre herinde har bemærket det, men på mange fora internettet over bliver man mødt af dette billede:

Morgon, ejere af, af MyGamerCard.net har valgt at lukke siden. Jeg har stort set siden begyndelsen været ivrig bruger af deres service, og det var også mig, der stod for deres danske oversættelser derinde. 

Det der for mig har gjort dem til noget særligt , - udover det fantastiske "Last Game" kort, der ændrede sig alt efter det sidste spil, du spillede - var deres fabelagtige brug af "Rich Pressence" på kortene, der gjorde, at man kunne vise andre, hvad man lige nu i real time, sad og spillede, uden at skulle henvise dem til Xbox.Com.

Jeg synes, at MyGamerCard.net har gjort så meget for communitiet, at de fortjener at blive nævnt.

Hjælp - Hvad gør vi så nu?

Når det så er blevet sagt er jeg nødt til at spørge Jer andre. Hvilke gode Alternativer findes der?

Jeg er begejstret for ideen i GiantBomb´s Achievement-bar, der viser billeder af de sidste Achievements, jeg har unlocket:

Det er alt for fedt, at den viser dine achievements istedet for dine spil, men den viser ikke mit Gamertag eller Rich Pressence. Det vigtigste for mig ved et GamerCard er, at det selv ændrer sig ligesom det gamle "last game" kort eller ovennævnte fra GiantBomb. Så kortet ikke hurtigt bliver gammelt og kedeligt. Rich Pressence er også en nødvendighed.


ITS MAAARHHVEEEEL BABYEEEE!!

Jeg er begyndt at spille Marvel Vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds. Det er monsterfedt, og jeg ville høre om der er andre herinde, der spiller det og er frisk på nogle battles?

Jeg spiller selv Hulk, She-Hulk og Ryu.

Det er så her, jeg bliver at poste et GamerCard med mit Tag på, men det kan jeg ikke mere, så jeg skriver det her i stedet. Tilføj mit GamerTag "Shin Senzai", hvis I vil battle.

love,
Shin
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her