Da Senzai's blog
30-01-2011 - 22:03

Bye, Bye Online, og Velkommen Offline.


Jeg var idag nede og spille Tekken med nogle - hvis ikke de bedste - af Danmarks bedste Tekkenspillere på InGame netcafe´en på Frederiksberg  - og nøj., hvor var det fedt! :D

For det første er det en rigtig øjenåbner. Her går man og tror, at man er god til Tekken, og finder ud af at.. Næeh, det er man egentligt ikke.
 Det var superfedt, selvom jeg fik klask. Især fordi, at man lærer så meget af at spille mod folk, der er bedre end en selv. Jeg blev især mindet om en ting. Tekken er et 3D spil. Det er så vigtigt at sidesteppe. Jeg var imponeret over, hvordan de nærmest kan danse rundt om mig, hver gang, jeg sender et angreb afsted. 

Jeg kan sagtens Juggle og dele massere af skade ud, og jeg har længe siddet fast på samme niveau i Tekken 6, hvor jeg aldrig rigtigt bliver bedre. Den famøse mur, man løber ind i. Nu ved, jeg, at hvis jeg skal et niveau højere op, så er jeg nødt til at sidesteppe uden om førnævnte mur.

Det var så fedt at spille offline mod dygtige spillere. Både for det sociale og ingen problemer med lag og andre ødelæggende elementer. Det var også lækkert, at folk er så hjælpsomme. Ser man et eller andet smart trick eller er der noget Teknisk i spillet man ikke forstår, så kan man bare spørge, og man får et svar. 

Jeg har ikke lyst online på Xbox 360´eren mere. Det er så tamt i forhold til offline. Jeg er lidt hypet og små-tændt på at spille Tekken igen. Problemet er bare, at når jeg sidder derhjemme, så gider jeg ikke spille det, for nøj, hvor er et weak online med forsinkelser, online-narhoveder, quit-spassere og at man skal vente på at få spil igang. Pure offline mod gode og venlige spillere. Det er fantastisk. Og hvor er det fedt, at finde ud, at der rent faktisk er andre Danskere, der spiller de samme spil som en selv. Fuck online. Jeg ved ikke om, jeg kan sige, at det er spild af tid, men det er ihvertfald mehhh...

Desværre  fandt også ud af, hvor ringe mit PS3 Hori Fighting Stick er. Nøj, det er dårligt. Jeg missede mange juggles, hvor jeg tabte modstanderen i luften, og tabte mange spil på input-fejl. Derfor har jeg måtte bestille et nyt Hori Real Arcade Pro 3 stick til PS3. Det er det samme stick, som jeg spiller med på Xboks. Det er "svært" at opdrive og er derfor mega, mega dyrt - især fordi, at jeg ikke har en PS3 synes jeg, at det er mange penge. Omvendt er det for mig det værd, at undgå min egen frustration, over, at jeg sidder - nogle gange retmæssigt - og giver mit stick skylden for mine input-fejl og nederlag.

Det er så er fedt at spille offline og I skal nok regne med at se mindre til mig online på boksen, selvom jeg allerede her den sidste lange stykke tid er begyndt at spille mindre og mindre.

Er der andre, der også kunne tænke sig at spille Tekken offline er I selvfølgelig velkomne til at være med.

Love,
Shin 

 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her