Da Senzai's blog
14-12-2010 - 17:37

Bor i et lejlighedskompleks med idioter.


Nogle husker måske, da jeg vaskede tøj for et par uger siden

I dag skulle jeg også vasketøj. Jeg kommer ned klokken 17.00, hvor jeg har min tid. I kan selvfølgelig godt gætte, hvad jeg ser.

Der er IGEN en, der vasker ind over min tid. Der er 20 minutter tilbage på vasken. Sidste gang, var jeg Mr. Nice Guy, og lod dem vaske færdig. Nu er det bare sådan, at siden sidst, så er de begyndt at slukke for strømmen i kælderen klokken 19.30, så det ikke kan lade sig gøre at vaske over tid, for den sidste. Det betyder, at man skal fandeme være tight for at nå 2 vaske plus en gang tørretumblen.

Det betyder, at jeg ganske enkelt ikke har tid til pis idag. Så jeg fjerner vedkommendes tøj. 

1 minut efter kommer herren, der ejer tøjet ind og mega sur over, at jeg har fjernet hans tøj, og begynder at spørge, hvor jeg bor, om maskinen var færdig. Jeg peger på min vaskeklods, og henviser til, at jeg har tiden, og jeg ikke har tid til at andre tager min vaskestid.

Han begynder så tale om, at min mor (der bor i den anden ende af byen) tager andre folks vaske. WTF?!

Han brokker sig igen højlydt, og om at hans tøj nu er vådt. (selvfølgelig er det, det). Han spørger igen, hvor jeg bor, og jeg fortæller ham det. Han gør meget ud af, at fortælle, at jeg ikke skal vaske 2 minutter over, for så ryger mit tøj ud. Jeg er like. Selvfølgelig vasker man ikke ind over andre folks tider.

Jeg er ikke så god til at svine folk til, så jeg nøjes desværre bare med at tænke "Skriv det ned, så du ikke glemmer det". Istedet for at sige det.

Jeg er sgu ikke så god til at battle IRL. I min hjerne er der ikke rigtigt nogen mellemvej. Da han stod og skabte sig; Stod jeg allerede og tænkte:" Skal jeg smadre ham?".
 Jeg er enten megaflink og overbærende eller også er jeg ude i, at jeg står og venter på, at han laver det første move, så jeg kan tæve ham.

Jeg er like; Nu skal du passe på, at du ikke ryger på jorden.

Jeg er ikke god til konflikter, og jeg fatter ikke, hvorfor folk opfører sig som mongoler, når det er dem selv, der bryder reglerne. Argh!

- Shin.


- Jeg skal ned og hente mit tøj om 7 minutter, og jeg så, at han satte sit tøj ind i Tørretumbleren, da jeg gik derfra, så oddsne er rimeligt gode for, at han er der igen, når jeg kommer ned -.- 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her