Da Senzai's blog
04-12-2010 - 23:16

Bliver Blur det næste?

Hej!

Jeg savner lidt et nyt spil, og en genre, jeg elsker, men har forsømt meget her på det sidste er Racer-spil. Denne generation har i mine øjne haft nogle af de bedste genren kan byde på, og jeg har været igennem de bedste af dem.

Full Auto - Fan-Fucking-Tastic spil! Desværre er det ikke til at finde folk online i det længere, og da Full Auto 2 er PS3 ekslusiv, er alle de dedikerede Full Auto spillere hoppet over på PS3. Forståeligt nok. Full Auto, har også det vildeste crashers, jeg endnu har set i et bilspil.

Ridge Racer 6 - Amaaazing spil. Dog synes jeg, at jeg har fået spillet det Ridge Racer 6 jeg skal. RR lider lidt af det samme som Full Auto, nemlig at Ridge Racer 7 er eksklusiv til PS3.

Flatout - UC - Faktisk også rigtigt godt. Jeg har haft nogle episke crashes og sammenstød online, hvor mig og min IRL buddy, begge sad i stuen og råbte WOOOOOOOOOOOOOOOOOW i kor, mens vi var ved at falde ned af sofaen. Der er ikke vildt mange spillere online, og spillet lider af balance problemer. Der er kun ca. 3 biler der er kompetitive, hvilket gør, at ca 95 procent af bilerne er ubruglige online. Det er en skam, da mange af dem eller er fede. Det irriterede mig faktisk også, at man kunne respawne, så hurtigt efter et styrt.

Fatal Inertia - En af mine vildeste oplever i genren på Xbox 360´eren. I mine øjne er spillet forud for sin tid i sin brug af power-ups og fysik. Gameplayet er genialt og super super frustrerende på den fede måde. De har endda og sat spillet rigtigt op i forhold til at lave en onlinedel man kan blive ved med at spille igen og igen og igen. Der er så mange forskellige settings og 52 forskellige baner, og man kan lave et online rum, hvor den bliver ved med at vælge random baner, random våben, random vejr, random gamemode, osv, osv. Det er hele tiden er frisk og spændende at race. Udvikleren/udgiveren begik bare en fatal fejl; De brugte flere penge udvikling af spillet, end de bruge på markedsføring. De har iøvrigt forbedret PS3 versionen i forhold til Xbox version med lidt bedre framerate og har fikset lidt glitches og bugs, samt finpudset det lidt.

Baja: Edge of Control - Jeg ved ikke, hvad det er. Men der er et eller andet ved det spil, der faktisk fik mig til at spille en god del af Singleplayer-delen. Måske var det, at det har lidt Ridge Racer 6 /Fatal Inertia over sig, ved at have en svær, krævende og måske lidt svinsk singeplayer del? Glæden endte brat, da jeg gik ind i online mode, og der var ZERO at spille imod.

Sonic & Sega All-Star Racing- Super Kart-Racer, og helt klar oppe på Mario-Kartseriens niveau. Spillet lider dog også at Kart-Racer-Syndromet BiG Time. Det gælder "bare" om, at komme først ud af de første par hjørne og få lagt en smule af stand til flokken. Når du har gjort det, så vil alle tosserne skyde hinanden bagved, og forsinke hinanden. Mens du går det, så kan du stille og roligt øge din afstand. Når du først er foran er det nemt at holde første pladsen. Det gør også, at Shadow og Ryu er bedre end alle de andre, da de med deres vilde Acceleration, Handling og fornuftige speed, hurtigt kan snige sig op foran.

Split/Second - Det kunne nok godt have potentiale. Jeg ved det ikke. Spillet virker godt, men jeg gider simpelthen ikke spil, der tvinger mig til at gennemføre Singeplayer for at have en chance for at kunne konkurrere online.

Hvad kan vi så konkludere? At vil man spille de bedste bilspil, skulle man have købt en PS3 :P

Jeg har luret på forskellige spil, og jeg var åbenbart glad for Blur-Demoen. Kunne det være det næste bilspil? Udfra ovenstående observation, har jeg nogle spørgsmål, som jeg håber på, at I, der har spillet det vil kunne besvare.

1. Online-delen.
Er det nemt at finde folk at spille med online? Gerne alle former for gamemodes, hvis der er flere end bare Racing

2. Behøver jeg at spille Singleplayer? 
Er det nødvendigt at spille Singleplayer-delen for at kunne spille på et konkurrence-dygtigt niveau online? Kan jeg unlocke alle biler, power-ups, baner, og hvad der ellers er udelukkende ved kun at spille spillet online?. Her tænker jeg ikke på, om det er en god ide at spille SP for at øve sig.

3. Balance. 
Hvordan er Balancen i spillet?  Er der flere forskellige strategier, set-ups og biler, der kan vinde? Eller er der f. eks bare et set-up/bil, der smadrer alle andre taktikker?

 4. Kart-Racer-Syndrome
 Blur er en Kart-Racer. Lider spillet af samme problem som f. eks Sega og Sonic All-Stars, hvor det bare gælder om, at komme op foran, og så er det nemt at holde første pladsen ved hjælp af Power-ups eller skal man faktisk kæmpe for at holde sin føring?

5. Crashes.

Ser styrtene vilde ud? :D

6. Danskere.
Ikke en nødvendighed, men hyggeligt, hvis der er. Er der nogle danskere, der spiller Blur Regelmæssigt?

Tak for hjælpen,

Shin
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her