Da Senzai's blog
27-10-2010 - 22:02

Vilde Hjerter.


Jeg fortsætter stadig min kamp for at få set samtlige Nicolas Cage film, og jeg kan godt mærke, at der efterhånden kun er alle crap-filmene tilbage. 

Jeg har lige fået set Valley Girl. Det var ikke the worlds greatest movie, men tilgengæld var Elizabeth Daily (udtales dejlig) sygt lækker i filmen, og der var massere af boobs.

Tilgengæld har jeg også fået set Wild at Heart, og det var en forfærdelig oplevelse. Lidt på samme måde som the Wicker Man. Den led lidt af, at hovedpersonerne er superfede, men de er bare fanget i et lorte-setting omgivet af lorte-characters, hvor man bare hader alle andre end dem.

Nicolas Cage er fandeme Rock ´n´ Roll her, og man kan ikke andet end at elske hans sidekick Lula og hendes accent. Historien går ud på, at Sailor Ripley (Cage) stikker af fra det hele sammen med Lula. Lula´s Mor er ikke Cage´s største fan, så Sailor og Lula har selvfølgelig en lejemorder på nakken.  Det er jo godt nok.

Desværre er der bare så mange ting i filmen, der lader til at være mærkelige bare for at være mærkelige, og det kan jeg slet ikke have. "Se, hvor mærkelig min film er. Jeg er sej, for jeg laver kunst". Der er så mange side-figurer, der ikke giver mening, og man er ret ligeglad med Lula´s mor (der også er forfærdelig. Hun overspiller så meget - men ikke med samme charme som Cage), og jeg var slet ikke interesseret i den del af historien.

Nu har jeg ikke læst the Source Material, så jeg ved ikke, om Bogen er ligeså mærkelig som filmen. Det kan være, at de specielle scener giver mere mening i bogen, som den er basseret på, end i filmen, hvor man bare tænker what the fuck?!

Willem Dafoe er også med i filmen på et kort visit, og han er så fucking klam, og ulækker, og man beder hele tiden til at Sailor banker ham sønder og sammen. Det er kun ros til Dafoe, for det må kræve lidt at kunne spille så vammel en character. Bvadr!

Jeg og min kammerat tænkte "FUCK YEAH!" efter vi havde set åbningsscenen(advarsel: Stærk vold, se den på eget ansvar) og så gik det ellers bare ned af bakke herfra.

Det er en lidt svær film. For egentligt er den fed, og med fede ideer, men der er bare så mange mærkelige ting med, der i mine øjne trækker det ned. 

- Shin
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her