Da Senzai's blog
20-08-2010 - 18:22

Fredags Fantasi: Status update.


Det er efterhånden lang tid siden, at jeg har skrevet en Magisk blog.

Det skyldes, at mit Grønne Øretæver deck kører på skinner, og jeg derfor ikke har lavet nogen ændringer i lang tid. Jeg er godt tilfreds med, hvordan det fungerer. Jeg er faktisk også lidt stolt af decket. De sidste fire gange, jeg har spillet FNM (Friday Night Magic) er jeg gået top 4. Det er fedt, at jeg vinder mere end jeg taber, især, når jeg har lavet decket helt selv, og stadig manager at rulle et par netdecks en gang imellem. Det føles godt, at det er kompetitivt (altså på FNM level. I skal nok ikke tage det med til en Pro Tour :P), og jeg kan lide at spille det.

Normalt spiller jeg kun med et deck et par gange, før jeg bliver træt af det, og bygger et nyt. Jeg har spillet med decket et par måneder og regner med at gøre det indtil det roterer ud, og ikke længere legalt i formatet. Decket har for mig været en spændende og lærerig rejse. I starten da jeg lavede decket, fik det mega tæsk, men jeg blev ved med hele tiden at lave ændringer og fintune det efter hver turnering. Enkelte gange var det bare et enkelt kort jeg ændrede. F. eks som at gå fra 1 til 2 Stoneforge Mystic eller uppe antallet af Thornlings med en. Det har også givet pote, at jeg endeligt har brugt tid på Sideboarding, hvilket har givet mig en større forståelse for spillet, og for, hvordan enkelte kort kan påvirke hinanden og spillet.

Sideløbende med at jeg spiller Grønne Øretæver til FNM´s er jeg også gået i gang med at bygge et nyt deck, jeg skal spille, når jeg ikke længere kan bruge Grønne Øretæver. 

Jeg synes, at der efterhånden er kommet rigtigt mange fede røde creatures, og jeg har derfor lavet et deck med dem. Listen er ikke så tight endnu (har desværre kun haftmulighed for at spille meget få kampe med det), men ligesom Grønne Øretæver regner med jeg at fintune listen efterhånden, som jeg får spillet med det.

Decket går ud på at spille nogle seje røde dyr, og equippe dem med Basilisk Collar, og så wrecke Havoc. Decket har også en masse ting, det, der kan bruges som manasink late game. Man kan måske sige, at decket er lidt en Rød Pendant til mit Grønne Øretæver deck dog med mere Removal og færre creatures.

Listen: Ring 112! (klik for at se hele decket)Beaters:

4 Kargan Dragonlord

3 Obsidian Fireheart

4 Cyclops Gladiator

3 Inferno Titan

+ 3 Basilisk Collar (God med Gladiator, Inferno Titan, Dragonlord Late Game)


Removal:

2 Doom Blade

4 Lightning Bolt

3 Comet Storm


´Walker:

3 Chandra Nalaar


Mana Acceleration:

3 Spawning Breath

4 Everflowing Chalice


Lande

4 lavaclaw reaches

4 Dragonskull summit

16 Mountain


Sideboard

3 Magma Phoenix

2 Doom Blade

4 Juggernaut

4 Manic Vandal

2 combust


Umiddelbart synes jeg, at det ser godt ud. Det eneste, der ærger mig, er at jeg ikke kan få plads til til 2 Magma Phoenix i Maindeck. Har I nogle forslag til, hvad jeg skal fjerne? En Kargan Dragonlord og en DoomBlade? Eller en Comet Storm? Comet Storm er bedst late game, men den er lidt weak, hvis de sidder med en Mana Leak

 

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her