Da Senzai's blog
30-05-2010 - 21:52

Jeg vil bare gerne spille.

 
Jeg er lidt frustreret nu. De sidste to timer, har jeg forsøgt at få nogle spil igang. Både i Marvel Vs. Capcom 2 og min favorit, Ultimate Mortal Kombat 3, som stadig er den sjoveste fighter på xboksen (men kun fordi, at Mortal Kombat Vs. DC Universe bliver ødelagt af lag online)

Jeg kan bare ikke få nogle ordentlige spil kørende. Det tager lang tid før folk joiner. 

Det har måske noget med mit skill-level at gøre. Enten Ragequitter dem, jeg spiller imod, eller også rundsmadrer de mig fuldstændigt. Jeg er god, så jeg kan vinde over de fleste, men jeg er langt fra god nok til at compete med de bedste. Både UMK3 og MvC2 er gamle spil. Det betyder, at dem, der spiller dem online enten er veteraner, der har spillet spillene ligesiden de oprindeligt udkom, begyndere, og så folk, som mig, der først er begyndt at spille spillene "rigtigt", nu hvor der er mulighed for online.

Det er nederen, at man ikke bare kan få nogle gode spil kørende. 

Fik iøvrigt også lige denne, da jeg vandt med Liu Kang:


Det er så fucked. Først så sviner modstanderen en til, og kalder mig for idiot og n00b, og jeg ved ikke, hvad fordi, at jeg vælger Liu Kang, som er en af de dårligste figurer i spillet (Jeg må jo være dum, når jeg vælger en, der er så ringe istedet for bare at spille Kabal/Human Smoke). Når man så tæver dem, så går de helt amok, og kan slet ikke forstå, hvad der lige er sket.

Hvorfor skal det være så svært at få gang i nogle gode spil? Jeg troede, at det fede ved Xbox Live var, at man altid har nogle at spille med, når man har tid og lyst. Åbenbart ikke.

Vi kan også lige lave et roll call herinde. Er her nogen, der har lyst til at spille Mortal Kombat?

I Må meget gerne adde mig uanset niveau. Jeg spiller Liu Kang, Sheeva, Reptile og Cyrax.

Mit Gamertag er Shin Senzai.- Shin, der så gerne vil spille Ultimate Mortal Kombat.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her