Da Senzai's blog
13-05-2010 - 21:07

Jeg føler mig lidt udenfor.


 Jeg havde en lidt sjov - okay, sjov er så meget sagt - oplevelse på arbejdet for et par dage siden. Jeg spiser frokost sammen med tre af mine kollegaer, og pludseligt faldt snakken på Nintendo Wii´en. Og ved I hvad? Det viste sig, at jeg var den eneste ved bordet, der ikke ejer en Nintendo Wii!

 De andre virkede også overraskede over, at jeg ikke har sådan en, nu når jeg er "hardcore og spiller så meget". Mine kollegaer tror, at jeg gamer vildt meget, fordi, at jeg deltager til events som X-1/3, Headstomper, CopenHagen Robot, og hvad der ellers er. De var også like, har du ikke en Wii`? :O! 

Hvad skal man sige til det? Følte ikke rigtigt, - især når den ene næsten lige har købt sin Wii - at jeg kunne fortælle dem, at jeg synes at Nintendo Wii er det største hoax in gaming history nogensinde, og at de hellere skulle købe en Playstation 3 eller Xbox 360.

Jeg synes, at det er voldsomt så mange, der har en Wii, og så mange mennesker, der forbinder gaming med Wii.

Min lillebror er ikke så gammel, og lider en smule af motorik problemer ( der blandt andet gør det meget svært for ham at tale forståeligt. Han skal virkeligt koncentrere sig. Taleproblemet har ikke så meget med sagen at gøre, men). Vi har så været til lægen, og der anbefalede lægen os at anskaffe os en Wii, da den ville kunne hjælpe på hans motorik.

Jeg føler at Wii er everywhere, og jeg har ingen venner med en Xbox 360.

Wii er nok heller ikke henvendt til gamere, og er vel bare en party maskine. Ikke, at Nintendo lægger skjul på det, men jeg kan ikke lade være med at krumme tæer. Vi har endda en bog/hæfte i Føtex der hedder "Sådan får du mere ud af din Wii".

Jeg udelukker ikke, at der findes fede spil til Wii´en. Jeg synes bare, at det er Crazy, så mange der har en i forhold til - i mine øjne - de to overlegene maskiner, PS3 og X360.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her