Da Senzai's blog
23-04-2010 - 21:21

Tager I fucking pis på mig`?


 Jeg kan ligeså godt starte med at være ærlig. Jeg er ikke nede med Søren Rasted. Og slet ikke med hans current Club-Banger, "Party i Provinsen". Jeg bryder mig ganske enkelt ikke om Sangen. Når det så er sagt, har jeg da respekt for Søren. Det er imponerende, at han kan leve af at lave sådan noget hø.

Nu kommer det sjove. Som I alle sikkert ved, så fortsætter Føtex deres Jubilæumskampagne i næste uge, og den fortsætter de efterfølgene to uger også. I den forbindelse har Dansk Supermarked lavet en aftale med den gode Søren Rasted om vi i de næste tre uger konstant skal spille "Party i Provinsen" over højtaler anlægget, for ligesom at understrege, at det er en sand fest at handle ind i Føtex, nu, hvor vi har Jubilæum.

Who cares? Kan jeg høre nogle tænke. Som kunde lægger man sjældent (jeg gør ihvertfald) mærke til muzakken der kører i supermarkedernes højtalere, når man køber ind. 
 I Føtex, der er jeg alene i min afdeling. Det betyder, at jeg går rundt for mig selv det meste af dagen, og taler stort set kun med folk, når de gamle damer spørger, hvor bindet står henne, og iøvrigt synes, at det er for dårligt, at vi flytter rundt på frugt-og grøntvægten hele tiden, selvom det har stået det præcis samme sted i det halve år jeg har været der. Jeg lytter derfor meget til musikken i højtaleren, mens jeg fylder varer op. 

Jeg fortæller derfor at; Jeg bliver fucking psykopat, hvis, jeg skal høre PARTY I PROVINSEN på repeat i 13 timer på mandag fra jeg møder klokken 07.00 til jeg får fri 20.15. og dagen efter, og dagen efter, og dagen efter... i tre lange uger.

Vores driftchef har endda fået en lille notis om, at det bliver anbefalet i jubilæumsperioden, at der bliver skruet en smule op for musikken i de  tre uger.

Nu er det ikke alle, der er Hardcore HEJ MATEMATIK fans, og det er sikkert meget sjovt for kunderne, men det er ikke dem, der skal høre på det lort 13 timer nonstop.

Det er lige før, at det warranter en syge dag eller 21. Man kan vel godt klandre dem for dårligt psykisk arbejdsmiljø.

- Shin
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her