Da Senzai's blog
16-04-2010 - 14:51

UNIVERSAL SOLDIER!

Universal Soldier 3: Regeneration.

Jeg krummer stadigvæk tær. Dette indlæg er skriblet hurtig ned i både frustration og skuffelse, og kan derfor være lidt usammenhængende. Men skuffelsen brænder inde i mig, og jeg må have den ud af kroppen.

Plot Synopsis: Nogle frihedskæmpere har kidnappet Ruslands præsidents børn, fordi, at de gerne vi have at deres landsdel bliver anerkendt som selvstændigt land. Rebellerne har et es i ærmet, der gør, at USSR Army ikke bare kan banke rebellerne og befrie børnene. Nemlig en NGU også kaldet NEXT GENERATION UNIVERSAL SOLDIER! Oh! Oh! 

Heldigvis findes der én mand, der kan stoppe denne supersoldat. JEAN CLAUDE VAN DAMME! 

Spoiler Alert: [size=9][color=white]Han slår dem allesammen ihjel. Også selv når frihedskæmperne har overgivet sig. WTF?![/color][/size] Spoiler Slut.

The End.

--------------

Hold da kæft noget lort. Jeg skammer mig på Jean Claudes vegne! Efter smashhittet JCVD (der er den bedste film, jeg nogensinde har set, og som jeg ikke fatter kun koster 20 kroner brugt i blokbuster), og efter at Van Damme sagde nej tak til at være med i Sly´s film "The Expendables" fordi, at Claude kun vil lave seriøse og dybe film, så havde jeg skruet mine forventninger ligeså højt op som lyden på mit tv.

Der er ingen handling, og det lidt der er, er både klichefyldt og meningsløst (se spoiler). Næsten ingen personlig udvikling af characterne. Dolph Lundgren har en cameo i filmen, og han stiller faktisk spørgsmåltegn ved Uni-soldaterne, og hvor meget menneskeliv er værd. Det desperate forsøg på at være lidt Filosofisk SPOILER ALERT!! [color=white]ødelægger jean claude ved at blæse hjernen ud på Dolph med en shotgun. [/color] SPOILER SLUT!

Nå, men i det mindste er actionen god? Nej. Det er så middelmådigt og langt, langt under niveau af, hvad vi normalt ser fra film med Hr. JCVD

Jeg husker en tid, hvor Jean-Claude Van Damme´s navn på coveret det var lig med et kvalitetsstempel. Det har han da godt og grundigt ødelagt.

Det bedste i filmen er de første ti minutter. De er til gengæld også superfede, og satter derfor desværre standarden så højt at resten af filmen ikke kunne følge med.

I intro´en ser man børnene blive kidnappet, og frihedskæmperne kører i en bil, der har et udvendigt Rollcage. Jeg gentager. Et UDVENDIGT Rollcage. Hvor fedt er det ikke? Det gør, at deres bil kan smadrer ind i andre biler uden, at de selv kommer til skade! Gansgta.

Som helhed er filmen bundelendig. Nøj, jeg er skuffet. Øv. 

Til JCVD forsvar skal det lige siges, at han ikke selv har været henover manuskriftet, og det så derfor ikke er hans skyld, at filmen stinker. Jean-Claude selv spiller bedre end nogensinde.

Jeg er Die-Hard Jean Claude Van Damme fan (det er også derfor, at jeg bliver ekstra skuffet, de få gange, han er med i en dårlig film). Det betyder, at jeg så filmen uden undertekster, og måske derfor ikke har fået alle nuancer med. Det er prisen, man må betale, når man VIL have filmene tilsendt på release.

Shin

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her