Da Senzai's blog
26-12-2009 - 01:44

Så det blev der af hende.

 
 Jeg fik endeligt taget mig sammen til at læse min Cable/X-Force: Messiah War efter, at den i et par måneder har stået så fint på min hylde. Den var superfed, men det er nu ikke derfor, at jeg skriver. 
 Jeg elsker Marvel, dets figurer, hele mytologien i universet, og det, at alle historien foregår i samme verden. Det er svært at lade være med at leve sig ind i historierne og føle med figurerne, og dette var også grunden til. at jeg i Messiah War var nødt til stoppe op sluge den klump jeg fik i halsen. Ikke så meget på grund af selve hovedhistorien, men på grund af en enkelt cameo-optræden fra Kiden Nixon. Jeg husker, at jeg år tilbage læste en historie på biblioteket, der hed NYX: Wannabe, der handlede om nogle børn, der løb hjemmefra. Heriblandt mutanten Kiden Nixon. En ganske udmærket fortælling, hvor vi også så X-23 (der nu er medlem af X-Force sammen med blandt andre Wolverine og Domino) for første gang. Jeg husker NYX som værende superfed, og som med andre gode historier tog det ikke lang tid at bladre igennem den, og jeg vendte sidste side med en uvished om, hvad der nu ville blive af hende.- Kiden i NYX.


 Vi spoler lige et par år frem, og jeg sidder og læser Messiah War, og hvad ser jeg? Kiden har ikke optrådt en tegneserie i flere år, og så finder vi hende mange, mange år efter som en gammel kone spændt fast til et toturinstrument, der kun har det ene formål at blokere for tidsrejser! WTF?! Det kan man da ikke! 


- I Messiah War.


Der blev jeg godt nok lidt rystet. Jeg ved godt, at det er i en alternativ - stadig mulig - fremtid, men alligevel!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her