Da Senzai's blog
16-12-2009 - 19:17

At finde den rigtige.


Jeg er endeligt begyndt at have det sjovt, når jeg spiller Tekken 6. Til at starte med kunne jeg ikke rigtigt finde ud af, hvad jeg synes om det. Det var et lortespil, da jeg blev sparket, når jeg lå på jorden, men det var nu meget sjovt, når jeg vandt. Altså nogen af gangene. Nu ved jeg ikke, hvor mange herinde, der har spillet med mig, men i spil som Dead or Alive eller Mortal Kombat (<3) snakker jeg løs, og kontrolleren er flere gange ved at flyve ud af hånden på mig i vild jubel, hver gang jeg rammer med et dropkick.

I Tekken 6 har det været det direkte modsatte. Jeg er helt stille, og når jeg endelig siger noget, er det et eller andet ævl. Brok over lagg eller, at jeg skal vente på, at det bliver min tur. Det er i hvert fald sådan, at jeg flere gange tager mig selv i at tænke: Nu lukker du røven. Det er især galt, når jeg spiller mod Neonxaos, og det kan jeg ikke være bekendt. Neonxaos er supercool. Det der gør, at jeg er ekstranederen mod Neon er nok, at han ganske enkelt er en bedre tekkenspiller end jeg. Det betyder, at jeg i den grad bliver trynet, og så skal jeg vente tre kampe på, at det bliver min tur, til at få øretæver igen.

Jeg har jo også tabt i andre spil, så hvorfor er det lige helt galt med Tekken 6? Jeg tror at svaret ligger i, at jeg ikke har haft hjertet med. Jeg har ”bare” spillet det. Block, Block, Block. Nu må jeg hellere forsøge at få en launcher ind, og så huske min juggle. Hvad er det nu for en af dem, der giver mest i skade?

I stedet for at tænke: YESH!! Så skal der laves one-inch-punch i solar-plexus, så han kan få en Enyeez-finte lige i fjæset efterfulgt af et dragon-stomp... WRAAATTAAAAH!!!

Hvorfor har hjertet ikke været der? Jeg har simpelthen manglet en fighter, hvor jeg har følt, jeg har følt, at det er My Guy. I Mortal Kombat er aldrig tvivl om at Liu Kang er my man. Jeg elsker at spille ham, og bare fyre den maks af med cykelspark, roundhouses og svære juggles, der ikke giver en dyt i skade. Med Liu er det ligemeget (til en vis grænse, selvfølgelig) om jeg vinder eller taber, for han er fed at spille.

Da Tekken 6 trailerne kom, og jeg begyndte at se lidt matchvideoer på youtube, så måtte jeg spille Leo. Jeg mener. Hvordan kan han ikke være fed?! Han bruger samme kampstil som min main fra Dead or Alive 4, Eliot. Han ligner tilmed også en pige ligesom Eliot, og går i det samme tøj som Eliot. Jeg kommer til at elske Tekken ligesom jeg <3 Eliot. Men næ nej. Nu har jeg spillet ham i snart en måned eller hvor lang tid Tekken 6 har været ude på Xbox. Leo føles ikke rigtigt, men stadig blev jeg ved med at spille ham, for jeg ville så gerne holde af ham. Jeg kan bare ikke lade være med at føle det som om, at jeg spiller en andenrangsudgave af Eliot, hver gang jeg er i ringen med Leo. Leo er Eliot bare uden alle de små ting, der gør Eliot fed at spille.

Jeg prøvede så at gå i gang med King. Med ham kunne jeg i gå galt i byen. Jeg elsker dropkicks, Clothesline og komplicerede kast, right? Jeg spiller tit grapplers, men King kan jeg heller ikke få til at køre. Han har kun to moves, jeg kan lide. Sidestep + LK+RK og Counterhit frem, frem + RK. Jeg vil ikke sige at King og Leo ikke er fede figurer. Jeg er bare så absurd kræsen, men hensyn til, hvem jeg vil spille. Leo og King er stadig blandt dem, jeg synes er fedest i Tekken, men de mangler lige dét sidste, der gør, at de lige er mig.

Mit problem har nok været, at jeg har nogle stilarter eller typer af kæmpere, jeg generelt kan lide, og så forsøger jeg, at tvinge mig selv til at hype dem. I stedet bør jeg nok finde en figur, der er unik for det spil, jeg spiller, for det ender altid med at være dem, jeg synes er fede. Eliot var denne eneste af sin slags, indtil Namco kopierede ham i Tekken 6. Det er sjovt ( og faktisk okay i min bog); hvordan fighting spil, kompierer hinandens figurer. Tekken 6 havde Bob, og så skulle SFIV selvfølgelig også have en hurtig og fed mand i Rufus. DOA4 havde Lisa, og så skulle VF5 have El Blaze og SFIV El Fuerte.

Jeg har Goh som Main i VF, og Yoshimitsu som main i SoulCalibur. For mig er de to figurer, der gør hver deres respektive spil fede. Jeg fatter ikke en meter af SNK vs Capcom Chaos men giv mig Hugo, jeg skal nok more mig og give modstanderen sved på panden ved hjælp af Clotheslines og Air-Throws.

Pointen er, at jeg har fundet en mand i Tekken 6, som jeg kan lide! Lee Chaolan. Jeg har kun spillet med ham i tre dage, men hold kæft, hvor er det sjovt! Jeg er ikke særlig god med ham, og min ranked winrate er kun 52%, men han er bare så fed, at det er ligemeget. - og så laver han de vilde lyde, når han slås! Det er fandeme vigtigt! Der er lidt Kung-Fu over ham mikset godt med Street Fighting. Det giver også mening jævnfør hans storyline, der lyder han levede på gaden indtil Heihachi adopterede ham, og han begyndte at træne med Law og Paul i USA.Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her