Da Senzai's blog
24-11-2009 - 14:16

Prøv lige at tage penge for ingenting.


 Jeg var i banken idag for at overføre 250 kroner fra en konto til en anden. Jeg trækker et nummer, og venter ellers på, at det bliver min tur. Jeg bliver kaldt op, og fortæller, hvad det drejer sig om, hvorefter, at jeg får at vide, at det koster 25 kroner. 
 Nå ja, sådan er det jo. "Men det er gratis, hvis du gør det via vores hæveautomat", siger hun som om, at jeg er dum, fordi, at forstyrrer hende ved at gå til kassen. Jeg spørger hende om jeg kan skrive "Fra Kasper" ved automaten. Det kan man ikke. Så er jeg jo nødt til at gøre det ved skranken og betale 25 kroner.

 Værre blev det, da jeg ville gå forbi urmageren for at få fjernet nogle led, så mit ur ikke glider af min arm. Jeg bliver mødt med et "Har du købt uret her`?" Næh, det har jeg ikke. "Så koster det 120 kroner." Der var jeg lige ved at få et regulært Heart Attack! 120 klejner! zOMG!  Selvfølgelig skal de have penge for at bruge et minut på at fjerne 3 led, men alligevel. Havde regnet med en 50´er eller noget i den dur.

120 + 25 kroner er et Xbox 360 spil, en Baneslayer Angel, en Tegneserie eller en tur i biografen. 

Jeg fortalte så urdamen, at jeg er for cheap til at give 120 kroner for at få fjernet et led, så nu sidder jeg og rasler ved keyboardet med et for stort ur.

Hvad sker der ellers?

Jeg er ked af, at jeg skal på work næsten weekend. Ville ellers gerne havde været med til XboxLife.dk´s Forza 3 turnering. Det er et rigtigt fedt spil.

 Jeg skal bare altid arbejde, hver gang, der er nogle events -.-.

 Blood Bowl udkommer nu på fredag. Det bliver en tro kopi af brætspillet og følger the Living Rulebook vrs. 5 Jeg har spillet brætspillet rigtigt meget, og kan næsten garantere for at det bliver fedt. Omend med så mange af de andre spil, jeg giver thumbs up, så skal man nok vide, hvad det er man køber. Jeg håber at se jer online, og jeg glæder mig til at få gang i nogle online liga´er.

 Jeg har også fået købt Left 4 Dead 2. Jeg blev snydt af hypen. For at være fair, så er det okay spil, men heller ikke mere. Det er måske ikke lige mig. Synes, at det meget hurtigt bliver ensformigt. Fjenderne spawner et nyt sted, hver gang, men det er stadig de samme zombier, og alle våbene føles kedelige og generic. Mine FPS-Skillz er heller ikke så vilde, så jeg synes også, at det går alt for hurtigt til mig.

Ses!

Shin.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her