Da Senzai's blog
04-10-2009 - 10:58

Hvad sker der for inflationen?!


 Jeg var i EB Games efter arbejdet i morges, for at se om de danske butikker har fået King of Fighters XII hjem. Det stod ligeså fint på hylden til 549.-. Danske Kroner.  Bevares, det er da lidt pebret, men jeg tænkte, at det da nok skulle gå, for jeg havde taget fire spil med, som jeg kunne trade lidt med.

 Jeg kommer op til disken og ekspedienten scanner spillene og dropper bomben: Der er for 100 kroner lige ud. A´hva?! Så skulle jeg give 449 kroner + 4 spil for King of Fighters? Nej Tak!

 Jeg rev mit  Beautiful Katamari ud af hånden på ekspedienten, tog mine briller af, og pegede på ham med stellet: Unge mand. De er vist ikke klar over, at dette her bliver et samlerobjekt om 7 år, der ikke er til at opdrive nogensteder.
 Desuden er Beautiful Katamari en sand pussy-magnet til PopCon´s, så det må vist havde været en fejl, at det røg ned i posen til at starte med.

Det endte med, at jeg brugte Lost Planet og Senko No Ronde til at forudbestille Forza 3 til 199 bananer. Sega SuperStar Tennis og Beatiful Pu.. Katamari beholdte jeg.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her