Da Senzai's blog
29-08-2009 - 01:34

Hehe, hvor sjovt.


 Jeg er lige kommet hjem efter at havde været inde i byen og se Inglorious Basterds. 

 Men hensyn til filmen kan jeg kun sige en ting: Se den for Hans Landa! Fuck, hvor er han gangsta. Han er et dumt svin, han ved det, og han elsker det. Jeg sad uden tvilv og holdte med ham hele filmen igen.

 Videre til det, der irriterer mig gang på gang, når jeg er i biografen. Jeg kan slet ikke snuppe folk, der sidder og skriger af grin i seriøse sener. Jeg er ved at dø at træthed, så jeg ved ikke lige om jeg kan forklare det, så det giver mening. Jeg må også lige skrive uden at spoile. 

 Der var massere af vold med i filmen, og i næsten samtlige scener sad folk og skreg af grin. Selv i de følelsesladede scener, var folk like: Haha, han blev skudt, haha! De smadrede hans hoved, nej, hvor skægt.  Det går mig virkeligt på. Det er ikke kun i denne her film, men også en masse andre. Hvor folk sidder og griner midt i emotionelle scener.  

 Synes bare det er røvnederen. Enten er det vel fordi, at folk ikke fatter en meter af filmene og synes, at vold er det fedeste i verden ellers også lever jeg mig bare for meget ind i film istedet for at se dem som hjernedød underholdning. Igen, det er ikke kun i Inglorious Basterds, men nu var det lige den, jeg har været inde og se. 

Inglorious Basterds. Se den. Om ikke andet, så for Hans Landa: "Giv hende et glas mælk." :)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her