Da Senzai's blog
28-09-2008 - 17:50

Det er jo nemt nok.


Jeg skal ærligt indrømme, at jeg hverken er diætist, eller ved noget om kost. Jeg læste dog ved Human Bodies Expo ved Københavns Tivoli ´08, at det, det kommer an på, er hvor mange kalorier, man kværner, i forhold til, hvor mange man forbrænder. Ta-Daa!

Helt grundlæggende tror, jeg at grunden til, at jeg er fed er, at jeg spiser alt for meget, og helt sikkert, også de forkerte ting. Jeg mener, jeg bevæger mig utroligt meget i løbet af en dag i forbindelse med mit arbejde i Føtex. Vi tæver den ene palle igennem butikken efter den anden.

Det jeg først skal ind og kigge på, er mine dårlige vaner. Jeg har en tommelfingerregel, der mere end ofte holder stik; Hvis det du spiser smager godt, bliver du fed af det.

Et af mine største problemer er også, at når jeg er træt og sur (og det er jeg tit), så magter jeg slet ikke at spise “sund mad”, Det smager som regel så forfærdeligt kedeligt, og så ender jeg med at tage fire krydderboller med skinke, ristede løg og ketchup eller et eller andet åndssvagt.

Når det så er, at der er noget aftensmad, jeg synes godt om, så har jeg svært ved at stoppe med at spise, når jeg ikke er sulten. Hvis maden smager godt, så tager jeg lige en ekstra portion, selvom jeg faktisk er mæt.

Jeg skal være bedre til at bide i det sure æble og kun spise, hvad der bliver serveret eller noget rugbrød uanset, hvor kedeligt det er, og så ellers i det hele taget være bedre til ikke at overspise.

Det er måske heller ikke nødvendigt, at jeg hver morgen på arbejdet, kværner fire skiver franskbrød med syltetøj. Jeg skal hellere tage, det rugbrød, der også er der. Det er bare pissesvært. Begge ting står lige foran mig. Det ene smager okay. Det andet er mere end røvsygt.

Ellers skal jeg også huske at lave en madpakke, så jeg ikke ender med at løbe over i delikatessen og købe min frokost der. Jeg har også en slem vane med efter arbejde at købe mig en halv liter cola med 5 pølsehorn. Det er jo addictive, mand. Jeg kan så godt lide det.

Det lyder jo nemt nok. Jeg skal æde lidt mindre, og spise lidt sundere. Hvor svært kan det være?

Lige en sidenote. Jeg var inde i Arena i dag og spille Heroclix. Fuck, Gravity er Champ! Overvej lige hans pose!Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her