Da Senzai's blog
13-09-2008 - 15:44

Hvor er de andre?


Idag var jeg som så mange gange før nede i den lokale EB, for at få hustlet mig til nogle Microsoftpoint. Samurai Shodown II er nemlig landet på Arcade!

SS II er ikke jordens bedste 2D fighter. Dog har spillet nemlig en ting ingen andre serier har; Wan-Fu! Wan-Fu er en figur, jeg har spillet rigtigt meget med i MUGEN. Da jeg fandt ud af, at han var med i Samurai Shodown, så var jeg selvfølgelig nødt til at have det!

Jeg er jo pro, så jeg starter spillet op, og hopper på LIVE!, og søger efter en ranked kamp, og kan slet ikke vente med at flække nogle kranier med min helt, Wan-Fu. Den kunne ikke finde nogle ranked kampe. Nå, nå.

Lidt misfornøjet starter jeg en player match lobby op, og der går ikke længe inden jeg indser, at jeg lige har smidt 100,- ud af vinduet (hvad blev der af at genudgivelser af gamle spil kun skulle koste 400 point, MS?). Tror jeg sidder en tyve minutter, før jeg bliver joinet af en Japaner. Det lagger selvfølgelig hardcore, så vi spiller ca. en runde, før han quitter.

Så er det lidt, som jeg har gjort før, tænker, hvor langt ude det er, at der er hvad? 5-10 millioner folk worldwide med Xbox 360? Og alligevel er jeg den eneste ikke-asiat, der sidder og gerne vil spille Samurai Shodown. Det er jo ikke det eneste spil, der er fuldstændigt dødt. Synes det er vildt, at der er så mange med Xbox, og så er der spil, som ingen spiller.

Ligesom med UMK3. Der kæmper jeg en indædt kamp mod Jibla, om at være Danmarks bedste UMK3 spiller. "Nåeh, Shin. Er du ikke lidt Cocky, at du bliver ved med at sige, at du er Landets bedste UMK3 spiller?"; Hører jeg i det fjerne. Jamen, altså. Find andre danskere, der spiller det, og så tager jeg gerne imod udfordringer. Altså. Vi er to. Fucking kun to, danskere, der spiller UMK3. Jeg har ihvertfald ikke mødt andre (Heh, Jo, så var der lige Lintrup, men han er aldrig online mere :0/ ) i de snart to år, spillet har været på arcade. Støder man på nogle. Så banker man dem sønder og sammen, og så ser man dem aldrig igen.

Tænkte også lidt, da jeg joinede Riddick til en gang Shadowrun igår. Vi var garanteret de eneste to danskere, der sad og spillede det der.

Synes bare, at det er kedeligt, at man er den eneste i verden, der gamer det spil, man gamer. Samurai Shodown II. Har lige købt det. Spillet det i en halv times tid, og rør´ det sikkert aldrig igen. Det kan jo være ligemeget, når der ikke er nogle at spille med. Det samme med Fatal Inertia (verdensklasse anmeldelse iøvrigt). Pissefedt, men ingen at køre ræs med.

Kedeligt, og langt ude, når der er så mange, der har en Xbox 360.

- Shin
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her